Connect with us

Revistateo.ro

6 zodii care suferă mereu din dragoste

Horoscop

6 zodii care suferă mereu din dragoste

Berbec. Deşi nu ar recunoaşte în veci, Berbecii suferă mai mereu din dragoste, asta pentru că sunt prea încăpăţânaţi şi nu recunosc niciodată atunci când greşesc. Pentru că ţin neapărat să iasă totul aşa cum vor ei, sfârşesc adesea singuri, cu inima frântă.

Gemeni. O altă zodie care se „bucură” din plin de drame este Gemeni. Indiferent de cât de mult şi-ar dori o relaţie perfectă alături de persoana iubită, nu reuşesc să aibă parte de un partener care să le împărtăşească sentimentele cu aceeaşi intensitate. Nici nu este de mirare că nu pot trece uşor peste o despărţire, mai ales că se gândesc mereu cu ce au greşit de au rămas singuri.

RECOMANDARE: TESTE ONLINE: Afla lucruri uimitoare despre personalitatea ta Dr Phil

Balanţă. Pentru că sunt nesigure atunci când vine vorba de iubire, Balanţele ajung să aibă grave mustrări de conştiinţă atunci când visul de iubire s-a destrămat. Ba mai mult, acestea ajung să trăiască adevărate drame chiar şi în timpul unei relaţii, când sunt măcinate de gelozie şi nesiguranţă.

Scorpion. Pentru că sunt pasionali, ajung să sufere adesea din dragoste. Pun suflet în fiecare lucru, iar dacă persoana iubită îi va dezamăgi, vor rămâne cu un gust amar toată viaţa, chiar dacă vor găsi într-un final o persoană compatibilă cu ei.

Rac. Nu există Rac care să nu fi suferit cu adevărat din dragoste. Firea lor slabă îi face să lase mereu de la ei, doar pentru a vedea că persoana iubită este fericită. Cu toate acestea, precauţia de care dau dovadă îi face pe partenerii acestor nativi să caute iubirea în altă parte, iar Racii să sufere adevărate drame, din care cu greu îşi revin.

CITEŞTE ŞI: Cum iubesc zodiile?

Peşti. O altă zodie care pune pasiune în tot ceea ce face este Peşti. Sunt atât de îndrăgostiţi, încât şi clipele de fericire sunt încărcate cu suferinţă. La un moment dat aceşti nativi ajung să trăiască chiar cu gândul că dragostea înseamnă chin.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top