Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

10 motive pentru care sa eviti un RAC

Iata care sunt cele 10 motive pentru care ar trebui sa eviti un nativ din zodia RAC.

1. Racii sunt persoane instabile, foarte nehotarate. Este foarte dificil sa traiesti alaturi de un Rac, asa ca ai face bine sa te gandesti de doua ori inainte de a-i sta alaturi.

2. Racul este timid si are mult de pierdut din aceasta cauza. Daca esti o fire indrazneata si comunicativa este mai bine sa il eviti, caci iti va fi foarte greu sa il scoti din ale lui.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE TE DISTRUG DINTR-UN CUVANT

3. Nesiguranta de care da dovada nativul acestei zodii aduce multe probleme atat pentru el, cat si pentru cei din jur. De accea este indicat sa eviti persoanele de acest gen.

4. Racul este hiper-sensibil si de aceea este afectat de intamplari minore si sufera foarte mult. Evita-l daca nu vrei ca viata ta sa se transforme intr-o drama.

5. Nu iti plac persoanele care se plang? Atunci trebuie sa fugi de cei nascuti in zodia Rac. Acesti oameni sufera pentru orice si sunt maestri in auto-compatimire.

6. Daca iti doresti alaturi de tine oameni perseverenti, trebuie sa eviti Racii. Acesti nativi stagneaza fix atunci cand nu trebuie si nu sunt foarte motivati.

7. Este dificil sa traiesti cu un Rac mai ales din cauza faptului ca poate fi extrem de emotiv. Nu ar fi neaparat o problema, insa de multe ori se pierde chiar in momentul in care nu trebuie.

CITESTE SI: ADEVARUL CRUD DESPRE FIECARE ZODIE. VEZI CE LATURA ASCUNSA AI!

8. Racul bate in retragere ori de cate ori simte o amenintare si din aceasta cauza este perceput ca o persoana slaba, fara curaj.

9. Vrei sa iesi din anonimat? Racul nu este partenerul tau in deplinirea acestei misiuni! Nu ii place sa iasa in evidenta si va ramane toata viata o persoana aflata in umbra.

10. Pe langa faptul ca stangeaza de foarte multe ori, nativii acestei zodii nu sunt deloc constanti. Chiar daca incep proiecte marete, rareori le duc pana la capat.

CITESTE SI: 10 MOTIVE PENTRU CARE SA EVITI UN:

BERBEC |TAUR |GEAMAN |RAC |LEU |FECIOARA |BALANTA |SCORPION |SAGETATOR |CAPRICORN |VARSATOR |PESTE

Sursa foto: horoscopetoday.us

3 Comments

3 Comments

  1. Petru

    2016-10-22T16:13:53+03:00 at 2016-10-22T16:13:53+03:00

    ****, lasa te de scris si du te si te ingroapa cu articolul tau prin care marginalizezi racii. Nici macar nu ai dreptate. Te ai gandit cate relatii ai distrus cu articolul asta care nici macar nu eate bazat pe realitate ci pe „cititul in stele”??? Nu conteaza zodia, fiecare persoana e diferita in felul ei si are o sumedenie de defecte. Prin tampeniile pe care le ai scris ca sa iei bani, ii indemni pe oameni sa ii respinga pe cei nascuti sub acest semn, sa ii evite pentru ca sunt buni sensibili. Racii sunt cei mai buni prieteni si parteneri pe care ii poate avea cineva. Aia care credeti articolul asta alungati naibii racii si luati va un partener care va va insela, va va bate si caruia nu i va pasa de voi, pentru ca asa spune doamna picata din cer, ***

    • Adrian Vrauko

      2016-10-22T20:25:49+03:00 at 2016-10-22T20:25:49+03:00

      Buna seara, Petru,
      Articolul nu este scris de Teo Trandafir.

  2. malmo

    2019-01-08T14:45:44+02:00 at 2019-01-08T14:45:44+02:00

    Sunt cu un rac de ceva timp si cele relatate in articol sunt perfect adevarate.Drama,prefacatorie,lene,barfa,hipersensibilitate extrema pana la mania persecutiei,orice lucru marunt il dramatizeaza,egocentrism,profitor,te face sa te simti tu vinovat intotdeauna chiar daca nu ai nici o vina,se interiorizeaza cand este intr-o situatie incomoda si apoi cand intra iarasi in apele sale barfeste deschis fata de altii ,inflexibil,negativist,etc.Singurele calitati sunt faptul ca sunt destul de familisti,traiesc prin si DOAR pentru copii.Nu este receptiv la nevoile celorlalti,inadaptabil,nehotarat,are mereu asteptari de la altii…Dar desigur poate asa vad eu…poate pentru altii sunt niste calitati…Nu generalizez…vorbesc doar de cazul meu…O zi frumoasa tuturor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top