Teo Show

TEO SHOW – cea mai buna emisiune de divertisment

TEO SHOW – Din 9 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, Teo le da intalnire telespectatorilor cu divertismentul de calitate in show-ul care ii poarta numele, in ambianta unui decor demn de o revenire spectaculoasa.

TEO SHOW Cantareti, artisti, personalitati din toate domeniile, oameni care au intr-adevar ceva de spus vor fi invitati la intalnirea cu publicul si cu cea mai iubita vedeta din Romania – Teo Trandafir.
In “TEO show”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va impleti cu povestile de viata ale unor personalitati care au schimbat Romania prin inteligenta, onestitate si viziune optimista.

La Teo show ai doar invitati de calitate

TEO SHOW „Vrem sa aratam ca se poate, ca exista speranta, ca Romania e o tara in care se nasc in fiecare zi copii care vor fi educati altfel decat noi, ca noi insine putem sa ne educam zi de zi in asa fel incat, la un moment dat, sa fim la inaltimea copiilor nostri si sa le lasam o tara in care se poate zambi pe strada si spune <> din senin”, a spus Teo Trandafir.

TEO SHOW Nu ratati, din 9 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO show, prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

TEO SHOW Vezi aici toate fotografiile si momentele speciale din emisiunea TEO SHOW.

Acum ai si TEO SHOW online

TEO SHOW In fiecare zi gasesti pe site-ul nostru cele mai importante momente din emisiunea TEO SHOW, poti vedea totul in aceasta categorie.