Horoscop Scorpion 28 august 2016

Cel mai bine te simti printre oameni cu care intri usor in discutie. Ai norocul de a da peste persoane tinere, vesele, puse pe glume care te stimuleaza si pe tine la dialog.

Reusesti sa te relaxezi complet in asemenea companie amuzanta, pentru ca umorul are efecte binefacatoare asupra ta la final de saptamana. Si prezenta copiilor este la fel de benefica, deci coboara un pic la nivelul lor si simte-te liber sa faci ce vrei. Iti vei incarca bateriile facand lucruri simple si placute care iti aduc aminte de copilarie.

CITESTE SFATUL ZILEI

Horoscop Scorpion 27 august 2016

Inima te indeamna sa nu te opui, sa nu te mai lupti cu piedicile care, orice le-ai face, tot apar, ca atare e bine sa te lasi dus de val, deocamdata. Vei vedea ca aceasta lejeritate de a accepta cursul firesc al lucrurilor, aceasta curgere dupa cum te duce valul, e de preferat. Precum apa, asa treci mai usor peste pietrele din calea ta. Nu te crampona de oprelistile inerente, care oricum se ivesc din cand in cand in evolutia ta catre un tel. Priveste fiecare hop cu inima deschisa, cu iubire si gandire pozitiva, ca pe ceva util dezvoltarii tale, ca pe noi lectii pentru cel care devii zi de zi. Problemele nu sunt decat alte si alte cunostinte adunate in experienta ta de viata.

Horoscopul este oferit de ACVARIA.

34 de răspunsuri la “Horoscop Scorpion”

  1. Draga Ana din experienta mea iti spun ca nu te potrivesi de loc .Varsator cu Scorpion e dezastru sa spun de ce,am avut doi soti scorpioni primul a murit iar al doilea sint cu el si acum dar vai de mine .Sint autoritari ,te controleaza ,gelosi f.tare sa nu dai nici lui mama ta nimic avari zgirciti nu le place sa se distreze ,sa danseze nu stiu sa iubeasca o femeie nu e politicos ffffffff multe dezordonat, nu ii place curatenia asta am patit-o eu.Inainte nu se stia de zodi acum ma mai pricep si eu si citesc .Te rog sa fugi,poate ei sint buni penru alte zodi care sint supuse Ex.rac.

   1. Maria, te contrazic putin, eu sunt scorpion iar sotia este varsator, suntem casatoriti de 18 ani, ne iubim ca-n tinerete, nu am avut niciodata divergente, cred ca mai conteaza si Varsatorul de langa el, de regula Scorpionii sunt foarte echilibrati, atenti cu cei din jur, etc.asa ca nu da sfaturi fara sa te informezi.

 1. Buna Teo,
  Eu sant nascuta pe 22.11.1968,se spune ca sant scorpion,se spune ca sant sagetator.Sincer nu mai conteaza,citesc previziunile pt.ambele zodii.Nici o data nu s-a nimerit nici macar un cuvant.Oare de ce?

   1. Buna Teo sunt născută pe 14/11/88….îmi place fff mult ce rezultate ies….sa STI k este fff adevărat ce se sp pe 29/30….am o ura in mine si nu pot scapă de ea….:(((….este un sentiment nedorit doar ca si viața mea a fost fff aspra cu mine ….mi-a-și dori ca de la 1/1/2015….sa fiu o alta persoana ți-ne-o tot așa esti uimitoare

Comentariile sunt închise.