Horoscop 28 august 2016 – Leu

Primesti vesti excelente din relatia ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii.

Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei. Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!

CITESTE SFATUL ZILEI

Horoscop Leu 27 august 2016

Nu pune la suflet vestile nu tocmai placute care vin astazi spre tine. Ignora-le, trateaza-le ca pe niste lucruri banale care nu merita nicio atentie, pentru ca nu are rost sa te impovarezi cu ele. Fiind mici, dar multe, ar putea deveni un balast emotional inutil pentru tine si, la finalul zilei, desi nu vei putea spune ce anume ai facut, te vei trezi ca esti stresat la maxim, obosit, nervos, fara sa gasesti explicatii de unde provine aceasta stare.

E de la aceste nimicuri pe care le tot duci dupa tine, in loc sa le dai la o parte ca si cum n-ar fi. Exagerezi cu importanta acestor maruntisuri si, daca reusesti sa le ignori, ziua va fi mult mai simpla!

Horoscopul este oferit de ACVARIA.

Alătură-te conversației

15 comentarii

  1. Nu stiu de unde e horoscopul pe data de 8 August,dar e foarte adevarat ce spune. Sunt curios pe data de 9 August daca se potriveste 🙂 . Multumesc Teo ! Te apreciez mult si imi esti foarte draga ! Bafta multa in continuare !

  2. Există un sâmburem reușești să ne ghicești așa doamna Teo?Mulțumesc oricum 😉
    Am avut câțiva eroi în copilăria mea.Teo Trandafir și Mircea Badea.Rămâi eroina mea și bănuiesc că nu numai

  3. Respectele mele doamna Teo, nu stiu cum se face dar eu sunt tot pe langa horoscop sau horoscopul tot pe langa mine…. Nu mi se potriveste niciodata… Probabil am fost mintit cu data nasterii… 🙂

  4. Tot ce am aflat este adevarat. Cu 6 ore inainte sa citesc prezentul horoscop,insotit de cafeaua de dimineata ,mi-am facut acelasi plan.I-mi lipsea sa citesc horoscopul care ma incurajat sa plec la actiune. Multumesc fata mosului !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.