Mesajul dur transmis de Oana Roman pe contul de socializare. Vedeta și-a exprimat supărarea cu privire la răutatea oamenilor, de cele mai multe ori incompetenţi.

Vedeta crede că „dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, practic ai şanse infime să te descurci”.

„Ştiu că nu va avea multă lume răbdare să citească aceste gânduri! Dar le scriu totuşi! Mă mâhneşte în schimb incompetenţa , legile proaste , guvernările absurde. Mă mâhneşte că oamenii competenţi, buni, corecți, muncitori, sunt daţi la o parte de lepre, de mincinoși, de oportunişti.

Mă mâhneşte că trăiesc într-o țară în care îmi găsesc din ce în ce mai greu locul pentru ca oricat de mult am muncit onest şi cu răspundere, oricât am încercat să fiu demnă si corectă , nu a fost niciodată îndeajuns! Pentru că dacă n-ai tupeu, dacă nu minți, dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, practic ai şanse infime să te descurci !

Nu mai e de mult un avantaj să fii cult, să fii citit , să fii corect , să fii învăţat , să fii competent! (…) Cum să-mi educ copilul ? Ce valori să-i transmit? Pentru că valorile mele, moștenite în 4 generaţii , n-au ajutat prea mult! (…) Care e lumea în care ea va creşte ? Şi cum se va descurca dacă va învăţa să fie aşa cum sunt şi am fost educată eu?” , a scris Oana Roman, care a mai vorbit recent despre supărările ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.