S-a aflat ce scrie pe certificatul de deces al regretatului jurnalist Andrei Gheorghe. Pe certificatul medico-legal nu este precizată, așa cum se aștepta toată lumea.

Pe certificatul de deces este scris „cauză neprecizată”, notează presa mondenă. Dorința lui Andrei Gheorghe a fost clară: acesta a vrut să fie incinerat, iar trupul său a fost ridicat astăzi de la IML și dus la crematoriu.

CITESTE SI: Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe înainte ca jurnalistul să fie incinerat

Sursa fotografiei cu certificatul de deces: romaniatv.net

Cum își amintește Dan Negru de Andrei Gheorghe

Dan Negru a vorbit despre Andrei Gheorghe și a făcut o serie de mărturisiri la care nimeni nu se aștepta.

Acesta a spus că Televiziunea Română l-ar fi refuzat pe Andrei Gheorghe din cauza danturii sale, într-o postare scrisă recent.

„TVR nu s-a delimitat de Marina Almășan care a spus că televiziunea publică l-a refuzat pe Andrei Gheorghe din cauză că avea dantura stricată.

Deci, e adevărat! Și e grav! Cunosc profesioniști admirabili în TVR, dar am cunoscut și politruci trecători care n-au legătura cu breasla asta.

Ăstora, care nu cunosc lumea televiziunii, le spun că sunt celebre negocierile dintre vedete și televiziuni pe seama defectelor fizice: ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu Seal o posibilă operație estetică a feței care-i este brăzdată de cicatrici.

Azi, o dantură stricată se repară în câteva zile, dar o vedetă-brand se construiește în câțiva ani.

Mie, nea Tomiță, cel mai bun om de machiaj din istoria televiziunii din România îmi construia o fațăa de HD, la TVR fiind, în vremurile în care HD era SF. De asta îmi place să cred că NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul. Gura lui, poate, dinții, nu!”, a scris Dan Negru.

Andrei Gheorghe și-a prevestit moartea?

În octombrie 2015, Andrei Gheorghe a purtat un dialog cu fanii de pe Reddit, unde a răspuns la o întrebare complicată: „Cum te vezi peste cinci ani?”.

Răspunsul lui Gheorghe dat acum 3 ani a fost: „Mort”. Se pare că jurnalistul simțea că nu va mai trăi mult, iar astăzi acel răspuns care părea sarcastic capătă alt contur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.