Mari a vorbit despre relația cu Cristi de la „Insula iubirii”

Mari a dat cărțile pe față despre relația cu Cristi de la „Insula iubirii”, ispita care i-a sucit mințile brăilencei.

Așa se face că cineva chiar i-a adresat întrebarea: „Ai mai vrea să fii alături Cristi sau de altă ispită?”

Replica Marinelei a fost una foarte puțin lămuritoare, spre deloc.

„Dacă aș da timpul înapoi, nu aș schimba absolut nimic pentru că totul a decurs foarte frumos”, a fost răspunsul dat de Mari, unul care nu prea s-a legat, totuși, de subiect, notează spynews.ro.

Mircea îi ține partea Mirelei în conflictul cu Gojman

„Dragilor, încercaţi să întelegeţi o persoană care a trecut prin multe în viaţa ei. Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune. De multe ori în viaţă e greu să faci alegerea corectă şi te legi în continuare de trecut.

Schimbarea, în bine sau în rău, a oricăruia dintre noi, nu vine într-o singură zi. Ai nevoie de timp şi timpul şi voinţa ta vor modela o nouă făptură. A greşi, a avea frică, a te lega de trecut, face paret din nou.

Judecaţi un om pentru ceea ce este în prezent, nu pentru trecutul lui. Criticaţi voinţa de a se schimba şi de a deveni o persoană mai bună decât în trecut.

A suferit, a luptat, a avut ambiţie să se schimbe, a devenit ceea ce este astăzi. Lăsând de o parte rolul meu de ispită, ca om îţi spun bravo, Mirela, felicitările mele pentru omul care ai devenit”, a scris Mircea pe Facebook, ispita de la „Insula Iubirii”.

loading...
test
0
Test