Ispita Mircea și Ionuț Gojman s-au certat pe „Insula iubirii”. De la ce a pornit totul

Toată lumea care a urmărit emisiunea „Insula iubirii” a fost uimită să constate că Ionuț Gojman a ales să fie ispită în sezonul următor în loc să se întoarcă la Mirela, femeia care i-a declarat iubirea, la doar o zi după ce i-a spus ispitei Mircea că îl iubește.

Însă Ionuț a fost impasibil la rugămințile Mirelei și a lăsat-o singură în avionul spre România. Astfel, fără ca cineva să se aștepte, Mircea și Ionuț au devenit colegi de casă, iar lucrurile au devenit din ce în ce mai interesante pentru concurenții care au filmat noul sezon al emisiunii prezentate de către Radu Vâlcan.

Citește și: Mirela de la „Insula iubirii” vrea la altar

Chiar dacă Ionuț a dezvăluit că îl apreciază mult pe Mircea pentru că este un model profesionist în Italia, se pare că cei doi nu s-au înțeles deloc. Puși în situația în care a fost necesar să colaboreze, Mircea și Ionuț au avut, la un moment, dat o ceartă uriașă.

„Au fost discuţii aprinse între Gojman şi Radu, şi cu greu au fost potoliţi de cei din jur!”, au spus surse din show, potrivit wowbiz.ro.

Cum se înțelege acum Mirela cu Ionuț și cu Mircea

Mirela a spus care sunt relațiile ei cu cei doi într-o înregistrare video. „Despre relația cu Gojman pot să vă zic că aceasta nu mai există. Fiecare am luat-o pe alte drumuri după terminarea emiiunii. Gojman are alte priorități, eu la fl. Avem alte oportunități în viață. Nu am rămas dușmani, am rămas amici. Viața merge înainte.

Pentru mine a fost foarte benfică (n.r. participarea la emisiunea Insula Iubirii), mă simt mut mai bine, mult mi puterncă. Simt că a fost o lecție foarte bună de viață pentru mine.

Pe această cale vreau să-i mulțumesc, și nu numai pe această cale, omului care este Mircea, nu ispitei de acolo, care este încă un om foarte important pentru mine. Și va fi tot timpul. Îi mulțumesc că a fost tot timpul alături de mine în cele mai grele momente pe care le-am avut. A fost alături de mine și după terminarea emisiunii. Atât pot să vă spun: că este un om minunat”, a declarat Mirela.

0