La mai bine de o săptămână de când s-a terminat emisiunea „Insula iubirii”, Ionuț Gojman vrea să dea cărțile pe față despre fosta sa iubită, Mirela Baniaș.

După ce a refuzat-o pentru a participa ca ispită în următorul sezon, Ionuț a vrut să lămurească situația legată de unele declarații pe care Mirela le-a făcut pe paginile sale de socializare.

Acesta spune că Mirela a mințit. Sau, cel puțin, asta susține Ionuț, care s-a declarat sătul de „prefăcătoriile” fostei sale iubite. Pe rețelele de socializare, fostul concurent a descusut aparentele minciuni ale Mirelei și i-a adresat cuvinte dure.

„Fac acest story pentru că minciuna și prefăcătoria au ajuns la cote maxime și eu nu mai suport să văd atâta minciună și prefăcătorie din partea Mirelei.

Draga mea, (…) noi nu aruncăm săgeți, doar ne uimim de ceea ce ești tu și cum minți cu atâta nonșalanță și cum te victimizezi atâta. (…) Să începem de la faptul că tu ai fost sunată prima să confirmi plecarea noastră în Thailanda și tu ai acceptat. Asta devenind o acuzație gravă la adresa mea, cum că te-am forțat să mergem în Thailanda.

În plus, te plimbi pe la emisiuni și minți că n-am mai vorbit și că nu ne-am mai văzut din martie. (…) Într-adevăr, relația noastră s-a terminat, dar noi ne-am văzut de zeci de ori.

(…) Despre ce vorbim? Avem poze împreună. De unde atâta minciună? Cum să vorbești cu mine dimineața și seara să zici că n-ai mai vorbit cu mine? Unde vrei să ajungi cu minciuna și prefăcătoria asta?

(…) Eu am atâtea mesaje când îmi vorbești despre Mircea, despre faptul că ai vorbit cu Hannelore de când ai venit acasă, când îmi scrii mie lucruri urâte despre persoane cărora le dau like?

Cum să faci atâta victimizare și minciună? Pentru ce? Vrei să-ți faci imagine? Fă-ți imagine pe numele tău. Ai fugit după doi iepuri, n-ai prins niciunul! Nu știu ce ai de gând, dar nu mai pomeni numele meu. Vezi-ți de planurile tale, de tine, dar nu mai pomeni de noi și nu mai minți”, a spus Ionuț.

Citește și: Ispita Mircea și Ionuț Gojman s-au certat pe „Insula iubirii”. De la ce a pornit totul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.