Conflictul dintre Giani Kiriță și Roxana Vancea este departe de a fi încheiat. Fostul concurent al emisiunii Exatlon care în sezonul al doilea a fost antrenorul echipei Faimoșilor a vorbit despre momentele care au dus la conflictul dintre el și acesta.

Giani Kiriţă a vorbit la FanArena despre tot ce a trăit la Exatlon, implicit despre persoanele cu care s-a confruntat. „Îmi plac sportivii care au făcut ceva în viaţa lor. Am o problemă cu oamenii care nu au făcut nimic notabil în viaţa lor.

Ea nu trebuia să vorbească în locul altcuiva, Pulhac nu putea să vorbească. Nu am vrut să o înţeleg. Pulhac trebuia să răspundă. S-a trezit să vorbească ea. Nu am greşit în faţa Roxanei.”, a vorbit Giani Kiriţă despte conflictul cu Roxana Vancea.

Giani Kiriță îl atacă dur și pe Silviu

Cât despre Silviu, Giani are aceeași părere, el nu avea ce să caute la Exatlon, mai mult trăgea în jos echipa, decât să o ajute.

„Un antrenor când este pus la o echipă este pus să motiveze echipa. Eu am venit într-o echipă decimată, o echipă care mergea prost. Am stat cu ei să îi cunosc ca şi caractere, i-am cunoscut. Lor le-a lipsit prietenia. Ei nu au gândit ca o echipă. Este un joc individual, dar te bagi pentru o casă, eliminare, mancare, până la individual trebuie să faci o echipă. Cele mai mari probleme le-am avut cu acest Silviu.

El a fost un exemplu de „AŞA NU”. El a avut şansa asta să vină acolo. Din prima zi când l-am văzut pe traseu, mi-am dat seama că nu o să facă nimic.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Alin Andronic după accidentarea de la Exatlon

După 20 de meciuri în care a adus 1 punct, era normal să ma iau de el. El avea nişte probleme mult mai ample. Tu când pleci de la Exatlon şi spui că te-a părăsit nevasta, ai greşit emisiunea. Minte, minte foarte mult. Era inert, a stat ca o lepră pe acolo. Eu i-am oferit totul. El nu a avut bunul simţ să recunoască faptul că e slab. Într-o lună de zile a adus două puncte.

Eu nu am greşit cu nimic. Le-am făcut tot tacâmul. Le-am arătat tot ce trebuie să facă. Mai mult de atât nu aveam ce să le fac.

Mai mult nu au putut. Nu aveam ce să le fac mai mult. Eu am vorbit cu fiecare individual. Mie nu îmi place să fiu umilit. Lumea nu trebuie să te vadă umilit. Eu nu puteam să doar noaptea de nervi. Noi le spuneam ce trebuie să facă. Antrenorul era cel mai mare ajutor. A fost un mare avantaj. Singurul lucru de care mă bucur este că a plecat băiatul asta.„, a povestit Giani Kiriţă la FanArena.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.