Cu cine l-au înlocuit pe Dragoș Bucur

Dragoș Bucur a fost deja înlocuit la cârma emisiunii „Visuri la cheie” difuzată de postul generalist PRO TV.

Dragoș Bucur, înlocuit cu Corneliu Ulici

Actorul Corneliu Ulici este noul prezentator al emisiunii, iar informația a fost confirmată de către acesta pentru site-ul paginademedia.ro.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine.

Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris.

Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca viețile lor să fie mai bune.

Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat actorul, citat de paginademedia.ro.

Așadar, nu Dan Bordeianu va fi prezentatorul emisiunii în locul lui Dragoș Bucur așa cum s-a tot zvonit.

CITESTE SI: Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte a murit la doar 18 ani într-un accident

Ghinion pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur în primele zile de la șederea în Olanda. Ce a pățit băiețelul lor

Corneliu, noua vedetă PRO, s-a înscris acum 15 ani în emisiunea-concurs Popstars de la PRO TV. A făcut parte din trupa Bliss și a ajuns până în marea finală a concursului.

S-a dedicat apoi actoriei și a jucat în mai multe filme printre care „Comrade Detective” și „Ceva bun de la viață”. A apărut în numeroase spectacole de teatru și în scurt-metraje.

Dragoș Bucur a părăsit emisiunea „Visuri la cheie” și s-a stabilit în Olanda alături de soție și copii. Acesta formează de ani buni o relație cu fosta solistă a trupei HI-Q, Dana Nălbaru.

loading...
test
0
Test