Fiecare „Adevărat” primeşte un punct, iar pentru „Fals” vei primi 0 puncte. Notează-ţi fiecare răspuns, iar la final citeşte descrierea de sub întrebări.

Cât de romantic eşti?

Pentru a afla cât de romantic eşti cu adevărat, parcurge următorul test, bazat pe studiile mai multor cercetători. În doar câteva minute vei afla cu adevărat dacă eşti un romantic incurabil ori mai degrabă realist.

Îţi place să săruţi mai mult cu ochii deschişi.

Cât de romantic eşti? ATENTIE: Daca esti pe telefon utilizeaza aparatul in modul „landscape” PENTRU A PUTEA FACE TESTUL.

Un scor de 0 – 6 puncte: Eşti un realist care se încăpăţânează să vadă lumea aşa cum este ea. Uneori eşti rece ca gheaţa atunci când vine vorba de amor. Eşti genul de om care îşi concentrează atenţia mai degrabă asupra lucrurilor decât asupra persoanei. Poate că ai nevoia să-ţi dezgheţi puţin inima.

Un scor de 7 – 11 puncte: Te afli undeva la mijloc între romantism şi realism. Ai momente de tadreţe şi poţi oferi momente de romantism atunci când simţi să asta se doreşte de la tine. Ştii unde să tragi linie între sentimente şi raţiune şi probabil nu ai fost niciodată cu adevărat „bolnav din dragoste „. Chiar şi când eşti cu capul în nori, tot păstrezi picioarele pe pământ.

Un scor de 12 – 15 puncte: Eşti un romantic incurabil! Ai nevoie de tandreţe şi sentimente în doze mari. Ai fantezii, iar ele te incită şi te ridică deasupra banalului cotidian. Eşti optimistul înfocat din cântecele de dragoste, idealistul visător, lipsit probabil de simţul practic, victimă voluntară a iubirii pasionale.

Alătură-te conversației

3 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.