Medicul Ion Uta, tatal lui Teo, a dorit sa precizeze inca de la inceput ca relatia dintre ei este una solida, lipsita de incordare. „Vreau sa le spun tuturor celor care se mai intereseaza intr-un fel sau altul despre relatia mea cu Teo ca este o relatie de dragoste cum nici vorba ca nu s-a mai pomenit pana acum si nici nu o sa se mai pomeneasca. Iar conflictele care au fost sau vor mai fi sunt unele inerente intre generatii. Ea mai zice cate una, eu mai tac cate doua si tot asa dragostea noastra este minunata si eu zic ca mult mai mult te iubesc eu pe tine, asta ca se fie clar” – a marturisit tatal prezentatoarei tv.

Revenind la subiectul spitalelor, Teo Trandafir a marturisit ca a locuit in spitale in care tatal sau profesa si ca manca cot la cot cu bolnavii. Intrebat de ce rezistenta oamenilor la boala a scazut in ultima perioada, medicul Ion Uta a pus totul in seama antibioticelor. „In epoca actuala, antibioticele fac mult mai rau decat bine, asta dupa ce o perioada au fost salvarea omenirii” – a spus medicul pediatru.

VIDEO Teo Trandafir i-a luat un interviu tatalui sau

CITESTE SI: Operatii sistate in mai multe spitale dupa scandalul dezinfectantilor
CITESTE SI: Operatii sistate in mai multe spitale dupa scandalul dezinfectantilor

Medicul Ion Uta este medic pediatru si cardiolog si locuieste in Braila. Este extrem de cunoscut de oamenii de acolo. Cu ani in urma, putea sa fie medic la Spitalul „Elias” din Bucuresti, insa a preferat sa ramana la Braila, oras de care este „indragostit pe vecie”, asa cum chiar dansul spune.

Alătură-te conversației

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.