EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Cine este mama lui Teo Trandafir

Elena Uță este profesor de limba romana si franceza. Totodata, ea mai a facut voluntariat ajutand copiii cu autism. Mama lui Teo Trandafir este o prezenta discreta, care a aparut foarte rar pe micile ecrane.

Teo Trandafir spunea despre mama sa ca „detesta publicitatea de orice fel”. „E cea mai discreta persoana din lume. Sunt mandra de ea. Sunt mandra de ei. De ce au facut si n-au facut, sunt mandra. Mama crede ca nu m-a mangaiat indeajuns. Nu e o pupacioasa, se manifesta diferit, in caldura ei aparent distanta. Dac-o intelegi, o iubesti asa cum e. Tata e mai cald, parca, mai vorbaret, mama discuta despre iubire doar dac-o provoci. Asa sunt ei”, scria Teo Trandafir pe blog.

Citeste aici postarea lui Teo Trandafir despre parintii sai!

Citeste si: Teo Trandafir si tatal ei, pentru prima data impreuna la tv

„Ii seman in toate mamei. La dinti, seman cu tata (Ion Uta– n.r) , in rest, fizic suntem identice. Iar cu trecerea anilor, ca fire, seman cu ea din ce in ce mai mult. Este un om nesperat de puternic, nu as fi crezut niciodata ca ea va fi atat de tare. Nu stiu cum sa zic…a tras de viata ei si de a mea, asa ca a facut ce a dorit, cu delicatete, asa cum a putut ea si cum a inteles ca trebuie sa actioneze. Daca nu ar fi fost mama, nu stiu cum ma mai scoteam…”, mai spunea Teo despre Elena Nita, intr-un interviu acordat Wowbiz.ro.

1

1 comentariu

  1. Nicoleta , 2 iulie 2016 la 2016-07-02T17:49:42+03:00

    Semeni cucu mama ta ..este dragut sanatate si multa feticire