EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Vestea care a căzut ca un trăsnet în dimineața asta. Regele Mihai…

Speculațiile despre moartea Regelui Mihai au înflorit în ultimul an. Despre starea de sănătate a Majestății Sale se cunosc puține lucruri. Tocmai de asta, Casa Regală a făcut anunțul care a inundat azi dimineață presa din România. Veștile nu sunt tocmai plăcute.

Regele Mihai, stare fragilă

Principes Margareta și Principele Radu se află în Elveția, acolo unde vor sta câteva zile alături de Regele Mihai, conform unui comunicat oficial.

„Starea de sănătate a Majestatăţii Sale este fragilă, dar prezintă stabilitate. Regele Mihai este liniştit, are mulţumire sufletească şi apreciază îngrijirea echipei sale medicale. Alături de Rege sunt permanent angajaţi ai Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia, şi două maici ortodoxe”, mai spune Casa Regală, conform Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI:Mesaj emoționant postat de Principesa Maria pe Facebook, pentru Regele Mihai

Regele Mihai I al României este ultimul monarh din Europa de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani, fiind cel mai longeviv. S-a retras din viața publică la începutul lunii martie 2016. Casa Regală a anunțat atunci că regele a fost diagnosticat cu cancer și leucemie cronică și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la un spital din Lausanne, Elveția.

Regele Mihai I este iubit de o Românie întreagă. Popularitatea lui a crescut după 1990, când i-a fost interzisă intrarea în țară din considerente strict politice.

0