TOP Filme pentru copii dublate in limba romana sau subtitrare

Filme pentru copii dublate in limba romana sau subtitrare. Dupa succesul avut de animatia RIO 2 dublata in Limba Romana, ne-am hotarat sa facem o lista cu topul filmelor pentru copii dublate sau subtitrate in limba romana.

Asa veti putea gasi usor o alternativa de a petrece timpul alaturi de copiii vostri.

TOP 3 FILME DE VAZUT IMPREUNA CU CEI MICI
My Girl (1991)1. My Girl (1991)
Regia: Howard Zieff
Cu: Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis, Anna Chlumsky
Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Vada Sultenfuss, o adolescenta obsedata de moarte, se inscrie la cursurile de vara pentru a-si impresiona profesorul de literatura, de care este indragostita in secret. Tatal ei conduce o firma de pompe funebre si apeleaza la serviciile unei experte in makeup, Sally, de care ulterior se indragosteste. Pentru ca situatia nu este pe placul ei, Vada face tot ce ii sta in putere pentru a-i desparti.

bedtime-stories2. Bedtime Stories (2008)
Regia: Adam Shankman
Cu: Adam Sandler
Gen film: Comedie, Familie, Fantastic
Cel mai placut moment al zilei pentru un arhitect este sa le spuna povesti nepoatei si nepotului sau. In momentul in care amanuntele din basmele sale incep sa devina realitate, timidul arhitect trebuie sa-si ia inima in dinti si sa-si protejeze odraslele intr-o serie de aventuri care ne vor tine cu sufletul la gura. Regizor este Adam Shankman, cel care a regizat si Pacificatorul, debutul lui Vin Diesel in comedie.

eight-below3. Eight Below (2006)
Regia: Frank Marshall
Cu: Paul Walker
Gen film: Aventuri, Dramă, Familie
Cea mai incredibilă poveste despre supravieţuire, prietenie şi aventura care s-a spus vreodată. „Nu subestima niciodată puterea de supravieţuire a unui suflet, mai ales când este înconjurat de familie.” Din acea sălbăticie de pe pământ – inspirată dintr-o poveste adevărată şi uimitoare – vine o poveste încântătoare de acţiune şi aventură, despre câini şi oameni, despre prietenie şi loialitate şi despre tenacitatea şi speranţă care a dat naştere uneia dintre cele mai incredibile poveşti de supravieţuire din toate timpurile

TOP 3 ANIMATII PENTRU COPII
mr-peabody-sherman-867022l-thumbnail1. Mr. Peabody & Sherman (2014)
Regia: Rob Minkoff
Cu: Max Charles, Ty Burrell
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, SF
Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când „stăpânul” său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante.

frozen-574714l-thumbnail2. Frozen (2013)
Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
Cu: Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2-534540l-thumbnail3. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)
Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
Cu: Anna Faris, Bill Hader, James Caan, Will Forte
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint (Bill Hader) e în sfârşit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni şi mai străluciţi inventatori de pe glob. Doar că fericirea nu este de durată, căci Flint descoperă că una din invenţiile sale încă funcţionează într-un colţ îndepărtat al lumii creând hibrizi din animale şi mâncare. Împreună cu prietenii săi, Flint trebuie să pornească într-o nouă aventură pentru a salva lumea!

Filmele pot fi vazute pe internet, cumparate din magazine la un pret accesibil (aproximativ 20 de lei un DVD) sau in cinematografe.

0