Din nefericire, încă există mentalitatea că bărbații fac anumite lucruri mai bine decât femeile sau că în general bărbații sunt pricepuți la aproape orice. Iată un top care demitizează această credință.

Top 5 lucruri pe care femeile le fac mai repede decât bărbații:
1. BAIE
Femeile fac mai repede duș decât bărbații, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici. Astfel că, dacă o femeie poate face cel mai rapid duș în doar 6 minute, bărbaților le ia 15 minute în cea mai fericită variantă.

CITEȘTE ȘI: 4 LUCRURI LA CARE SE GÂNDESC FEMEILE ÎN TIMPUL ACESTUI TIP DE SEX
2. SCHIMBATUL SCUTECULUI
Pune un bărbat să schimbe scutecele unui bebeluș și vei vedea cât de mult se chinuie cu această operațiune deloc dificilă. Bărbații sunt ceva mai fricoși decât femeile și rareori se înhamă la activități precum îmbăierea copilului sau schimbatul scutecelor pentru că ar putea să facă ceva greșit.

3. TRIMITEREA SMS-URILOR
Femeile pot scrie cu o rapiditate mai mare decât un bărbat, mai ales mesaje pe telefonul mobil ori pe rețelele de socializare. De altfel, femeile sunt cele mai active pe Facebook, potrivit statisticilor.

4. ALEGEREA MENIULUI
Dacă pui o femeie și un bărbat la masă într-un restaurant și îi supui unui test, și anume cine va alege mai repede felul de mâncare pe care să îl comande, mereu va alege femeia. Nu de alta dar până să se dumirească un bărbat ce înseamnă anumite denumiri din meniu, femeia știe deja pentru că e obișnuită cu bucătăritul.

5. CURĂȚENIA
Femeile aspiră mai rapid decât bărbații, șterg mobila mai rapid decât bărbații, spală vasele mult mai repede și lustruiesc și geamurile – toate astea în doar 35 de minute. Bărbatului îi ia aproape o oră numai să aspire covorul din sufragerie. Nu mai vorbim despre celelalte probleme legate de curățenie!

Sursa foto: imujer.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.