SEMNE CA ESTI INSELATA. Primele probleme intr-o relatie apar atunci cand apare neincrederea. Daca simti ca partenerul tau iti ascunde ceva, urmareste firul intuitiei tale si investigheaza cazul.

Te ajutam sa descoperi daca esti inselata daca toate semnele de mai jos iti dau de gandit:

PREA MULTE CADOURI
Daca iubitul tau iti cumpara dintr-odata cadouri, asa cum nu o mai facea pana la acel moment, fii sigura ca vrea sa obtina ceva, probabil increderea pe mai departe. Insa, tu stii foarte bine ca nu poti fi cumparata chiar daca primesti rochia frumoasa pe care ai vazut-o cu el in vitrina sau parfumul tau preferat.

MOTIVE DE CEARTA DIN SENIN
Daca ajungeti sa va certati inclusiv din spalatul vaselor, compatibilitatea voastra este zero. Mai ales atunci cand el cauta motive intr-una de discutii, de fapt iti spune ca nu mai vrea sa fie cu tine, cautand o eruptie care sa declanseze despartirea.

VORBESTE DESPRE SFARSITUL RELATIEI
In aceleasi discutii despre curatenie, in care tonul face muzica de se sperie vecinii, el iti vorbeste des despre un posibil sfarsit al povestii voastre de iubire? Tocmai asta cauta!

SEMNE CA ESTI INSELATA

ESTE EXTREM DE TACUT
Daca locuiti impreuna si va intersectati discutand foarte rar, este o problema nu doar de comunicare, ci de compatibilitate. Intr-o pereche normala, partenerii au ce sa isi spuna. Daca tacerea lui a intervenit brusc dupa o perioada in care il cunosteai altfel, este clar ca ii este rusine sa iti spuna ca are pe alta.

MEREU IN DEFENSIVA
Micile tachinari de altadata devin pentru iubitul tau adevarate declaratii de razboi, in conditiile in care tu o faci cu intentie pozitiva.

FALSA VICTIMA
De teama ca la un moment dat il vei prinde ca te inseala, partenerul tau recurge la a te acuza ca tu o faci, inversand rolurile. Noua victima devine el si orice gest vei face de acum incolo iti va fi atribuit ca si cum tu ii ascunzi ceva, cand, in realitate, el isi acopera propria tradare prin acuzatii false. De altfel, aceasta va fi si scuza atunci cand il vei prinde: s-a razbunat pe tine pentru ca tu l-ai inselat prima.

NU FACETI SEX
Daca nu mai are acelasi apetit sexual si tu inca iti doresti sa petreci momente frumoase cu el in pat, rezulta ca atractia sexuala din partea lui este indreptata catre altcineva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.