Rugaciunea omului bogat pentru cel sarac

Un om extrem, extrem de bogat, dainuia peste mii de oameni, conducandu-i cu o mana de fier. Intr-o buna zi, batranul cu cioc si ochelari si baston de aur i-a scris lui Dumnezeu:

Rugaciunea omului bogat pentru cel sarac:

„Doamne Dumnezeule, Iisus Hristoase, Fecioara, Sfintilor, iertati-mi mie pacatele si indurati-va de greselile mele, caci mult am patimit in pierzania mea spre fericire.

Iisus Hristoase, iarta-ma ca m-am intors de la tine pentru arginti, Stapane curata-ma de pofta nesecata de a ma imbelsuga si ajuta-i pe semenii mei sa gaseasca fericirea in alt chip decat am suferit-o eu.

Iarta-mi fiecare ceas in care i-am alungat pe fiii tai saraci, in fiecare ora in care in loc sa ma imbuib cu bunatati lumesti puteam sa ii ajut pe sateni sa nu duca o cruce atat de mare.

Dumnezeule, tu stii bine cat am trudit pentru averea mea si cat ma mai necajesc pentru familia mea. Da-le doamne sarmanilor forta sa reziste si nu le da poteci spre bogatie caci vor fi vesnic nefericiti.

CITESTE SI: Rugaciunea care te scapa de depresie

Iisus Hristoase, miluieste-ma, invata-ma sa ma opresc din agonisit si trimite-ma printre cei saraci sa ii ajut sa priceapa ca fericirea e in sufletul fiecaruia.

Imparate Ceresc, iarta-ma pentru toti galbenii cu care puteam salva vieti omenesti caci astazi Tu, Tata Ceresc, mi-ai aratat cat de mare e puterea ta si cat de spurcata este lacomia mea.

CITESTE SI: S-a rugat la Arsenie Boca si s-a produs MIRACOLUL! Prin situatia asta trec sute de mii de romani!

In numele Tatalui, afl Fiului si al Sfantului Duh, Amin!”.

Barbatul extrem de bogat a avut aceasta revelatie despre fericire, lucrurile materiale si oamenii sarmani abia dupa ce a facut un accident din care printr-o minune a scapat cu viata. Astazi merge cu ajutorul bastonului si este mai nefericit decat niciodata desi are multe case si terenuri, masini de lux si mancare cat cuprinde.

Sursa foto: timeanddate.com

0