Rugaciunea care te scapa de depresie

Atunci cand suntem extrem de suparati si necajiti pentru soarta noastra dura, avem tendinta de a face lucruri negandite de care ne pare rau ulterior. Singura metoda prin care ne putem curata de gandurile necurate si de suparari este rugandu-l pe Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne faca mai buni si mai optimisiti.

Iata rugaciunea pe care trebuie sa o spui la necaz si suparare:

„Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu – dar intru Tine este toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati.

CITESTE SI: Rugăciunea făcătoare de minuni

La Tine deci scap si pe Tine Te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ce ma invaluie – ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.”

CITESTE SI: INTREBAREA DE JOI: Esti de acord cu canonizarea parintelui Arsenie Boca?

rugaciunea - 07082015 - 3

Este dovedit stiintific ca rugaciunea imbunatateste autocontrolul, te face mai sociabil si te face sa ierti. Atunci cand treci printr-un moment de cumpana, conform oamenilor de stiinta de la Universitatea Saarland, oamenii isi pot stapani autocontrolul dupa doar 5 minute de rugaciune. De asemenea, rugaciunea compenseaza efectele negative ale stresului, reducand considerabil riscul de a suferi de anxietate sau depresie.

Sursa foto: zona4.arhiva-ortodoxa.info, destepti.ro

loading...
test
0
Test