Zorile Store îți pune la dispoziție cele mai noi colecții de la branduri renumite precum Puma, Fila, Lotto, Lacoste, Guess, Police, Le Coq Sportif și multe altele. Anul acesta, de Black Friday, magazinul oferă reduceri masive pentru clienții săi. Campania se va numi „Eclipsa de prețuri” și va avea loc în perioada 21-23 noiembrie.

În campaniile din anii trecuți Zorile Store a avut un succes foarte mare, cu vânzări de aproximativ 100.000 de euro în cele două campanii de Black Friday. Anul acesta magazinul se așteaptă la o creștere de cel puțin 10% față de 2013, motivând că domeniul modei crește tot mai mult de la an la an, românii fiind interesați în special de încălțăminte de iarnă, geci și alte produse de sezon. Se așteaptă ca în acest an cele mai mari vânzări să fie atinse tot în această zonă.

VEZI AICI CE ÎȚI OFERĂ ZORILE STORE

Reducerile oferite vor fi de până la 70%. Veți putea cumpăra încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii atât pentru bărbați cât și pentru femei, la prețuri incredibile.

„În ultimii doi ani am sărbătorit Black Friday alături de clienții noștri, iar anul acesta ne pregătim să repetăm experiența. Interesul a crescut de la an la an, atât online, cât și offline, și ne bucurăm să vedem că românii folosesc tot mai mult dispozitivele mobile pentru shopping și că s-au obișnuit deja cu astfel de campanii de care pot profita la maximum. Ultimii doi ani de Black Friday au fost un adevărat test pentru noi, atât logistic, cât și uman, dar am reușit să îl trecem cu succes și să le demonstrăm oamenilor că au făcut alegerea bună“, a declarat Bogdan Mocanu, sales managerZorileStore.ro.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.