eMAG procesoare oferta Black Friday 2017

Oferte eMAG la procesoare Black Friday 2017: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de procesoare la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

VEZI AICI OFERTA COMPLETA

Procesorul unui calculator contine toate functiile unitatii centrale de prelucrare a informatiei. Se prezinta sub forma unui circuit electronic integrat, cunoscut si sub numele de cip electronic.

Procesorul este „creierul” sistemului si controleaza activitatile calculatorului, prelucrand date introduse de utilizator. Frecventa (viteza) procesorului se masoara in MHz (megahertzi) sau GHz (gigahertzi). Se urmareste ca acest indice sa fie cat mai mare.

VEZI AICI OFERTA COMPLETA

Preturile unui procesor incep de la 100 de lei si ajung pana la aproximativ 5.000 de lei. Brandurile care produc astfel de echipamente IT sunt Intel si AMD. Fac parte dintr-o familie de procesor, dintre care: Intel Celeron, Intel Pentium, Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7, AMD FX, AMD A Series APU, AMD Athlon, AMD Sempron.

Un procesor are mai multe tipuri de nucleem, in functie de numar: Dual Core, Qud Core, Hexa Core, Octa Core. Procesorul are o memorie interna de rezerva care se numeste „cache” si este ca un sertar ce pastreaza fisierele in functie de frecventa cu care au fost acestea folosite.

La alegerea unui procesor, se verifica placa de baza pe care o foloseste calculatorul, pentru ca aceasta sa fie compatibila cu tipul de procesor.

Procesorul, ca alte elemente IT, va avea preturi speciale de Black Friday, in noiembrie, cand are loc o reducere masiva de preturi la electronice, electrocasnice, produse de ingrijire personala, calculatoare, laptopuri, tablete, telefoane etc.

Vezi ce oferte si ce cataloage sunt de Black Friday 2017. Milioane de produse sunt la reducere pe 18 noiembrie de Black Friday.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

0