EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Prezentatoarea Ana Barbu s-a căsătorit în secret, la mii de kilometri de casă

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România s-a căsătorit în secret. După o relație de numai un an de zile, Ana Barbu s-a căsătorit cu bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește, Alexandru Gheorghiu.

La scurt timp de la logodna care a uimit pe toată lumea, cei doi au mai făcut un pas neașteptat. Au decis să se căsătorească tocmai în Mauritius, într-un peisaj de vis.

Ana Barbu a dezvăluit de ce a ales să facă nunta la mii de kilometri de casă.

„Nunta a fost plănuită de Alex în totalitate, la fel şi cererea în căsătorie. Nu-mi trecea prin cap că ar fi aşa de hotărât. Se plimba cu inelul de două zile în buzunare, mi-a zis ulterior, şi aştepta momentul ideal să mi-l ofere. L-a găsit la cascada Chamarel din Mauritius, un loc de poveste, nimic de zis. Acolo a îngenuncheat cu emoţii şi mi-a recitat frumoasa compunere.

Nunta pentru familie şi prieteni o vom face, sperăm, undeva prin iunie anul acesta. Nu am început să căutăm absolut nicio locaţie, dar ştim că se vor aranja toate, pe repede înainte, aşa cum ne dorim şi cum ne place. Suntem pe fast forward :), cred că aşa e normal de la o anumită vârstă în sus (amândoi avem 36 de ani). Lucrăm şi la copii. Ne-am apucat serios de treabă”, a spus Ana Barbu, pentru OK! Magazine.

Aceasta a dezvăluit și ce îi place la soțul său.

„Îmi place tot la el. Îmi place că mă acceptă aşa cum sunt, că mă face să râd, că are încredere în mine. Îmi minimizează defectele şi îmi potenţează calităţile. Asta e formula din care ieşim mai buni. Cred că ne completăm. Eu cu gura mare, în cele mai multe dintre împrejurări, iar el temperat şi diplomat. Eu împrăştiată, el organizat, dar fără să-l deranjeze că îmi pierd capul zilnic.”

Citește și: Cristina Ich a fost cerută în căsătorie: „Se întâmplă minuni”

0