Previziunile lunii DECEMBRIE pentru zodiile de APA, AER, FOC si PAMANT

Decembrie este luna sarbatorilor si a cadourilor, iar cel mai bun mod in care va puteti pregati pentru cea mai fastuoasa luna a anului, este sa cunoasteti previziunile pe care vi le aduce.

Previziunile pentru zodiile de FOC: Berbec, Leu, Sagetator

Astrele sunt de partea voastra! Este posibila concretizarea tuturor ideilor pe care le-ati adunat de-a lungul anului. Veti fi cuprinsi de curiozitate si va veti dori multe raspunsuri la intrebari existentiale, precum: Ce este important in viata mea? In ce punct al vietii ma aflu si unde voi ajunge mai departe?. Aceasta curiozitate va va influenta si viata personala, dezvoltand o dorinta intensa de comunicare cu partenerul. Nu exagerati cu intrebarile si aveti grija cu sinceritatea. Va puteti umili sau rani sentimental partenerul, lucru care ar trebui evitat.

Atentie mare in relatie! Daca partenerul nu va fi acasa de sarbatori, se vor acumula frustrari si exista riscul de a va pune relatia in pericol.

Aveti toate sansele sa beneficiati de o prima sau bonus de Craciun, care va va ingrosa buzunarul.

CITESTE SI: Previziunile astrologului Vanessa Zigmund pentru decembrie 2015. Zodiile REVIGORATE de traseul lui Pluto

CITESTE SI: Horoscop chinezesc 2016 – Previziuni detaliate pentru TOATE ZODIILE!

Sfat pentru nativii acestui element: Renuntati la telefonul mobil in perioada Craciunului. Luati-va un moment de respiro!

Previziunile pentru zodiile de APA: Pesti, Rac, Scorpion

Luna decembrie va aduce o stare de bine! Veti rezona cu spiritul sarbatorilor de iarna: veti fi mai calmi, iertatori si toleranti. Daca aveti parte de dezamagiri, nu va complaceti in acea stare. Nu trebuie sa va simtiti debusolati din cauza unor mici obstacole.

La inceputul lunii, nu acordati imprumuturi si nici nu faceti investitii fara cap. Astrele nu favorizeaza astfel de initiative. Incercati sa fiti sinceri cu partnereul de viata, daca vreti ca toate sa fie roz intre voi doi. Onestitatea joaca un rol important in orice relatie.

In a doua parte a lunii decembrie, va veti concentra asupra muncii pentru ca exista o probabilitate sa se agraveze niste situatii dupa data de 20. Veti avea de lamurit unele aspecte care va pot afecta reputatia sau cariera. Aveti grija ce decizii luati. Nu va grabiti si acordati-va timp de gandire!

La sfarsitul lunii, va veti simti surmenati, semnaland anumite stari de oboseala accentuata. Este recomandat sa va odihniti si sa va reincarcati bateriile.

Sfat pentru nativii acestui element: Daca nu va cere nimeni ajutorul, nu va oferiti sa rezolvati probleme delicate care nu va privesc.

Citeste previziunile pentru nativii celorlalte elemente pe pagina urmatoare

0