Oferte placa de baza eMAG Black Friday 2017

Oferte eMAG la placa de baza Black Friday 2017: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de placa de baza la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

VEZI AICI OFERTA COMPLETA

Placa de baza este placa principala a unui calculator. Pratic este componenta hardware care face PC-ul sa functioneze. Pe aceasta piesa sunt montate alte componente ale calculatorului.

Componentele placii de baza sunt: chipset, soclul, sloturi RAM, sloturi ISA, PCI, PCI-Express, cip BIOS, baterie BIOS, porturi URB, SATA, eSATA, PATA, Firewire, S/PDIF, headere. Placile de baza pot avea integrate si placa de sunet, de retea si cea video. Producatorii de placi de baza ce se achizitioneaza separat de PC sunt: ASUS, Gigabyte, MSI, ASROCK, Raspberry PI.

Placile de baza pot avea un chipset AMD sau Interl, iar tipul de memorie este DDR3 sau DDR4. Formatul placilor de baza poate fi: Micro ATX, ATX, Extended ATX, Mini ITX sau Mini ATX. Placile de baza au preturi cuprinse intre 120 si 2.250 de lei.

Placile de baza performante incorporeaza si celelalte solutii de hardware – placi de sunet, video si de retea, de inalta performanta.

Pentru a face mai atractiva piata de placi de baza, marii retaileri vor avea preturi speciale la aceste produse, in luna noiembrie, cand este organizat Black Friday. Aceasta sarbatoare s-a nascut in America, dar a fost importata si peste ocean, promovand reduceri uriase la electrocasnice, electronice, PC-uri si componente, laptopuri, tablete, telefoane si produse de ingrijire personala.

Vezi ce oferte si ce cataloage sunt de Black Friday 2017. Milioane de produse sunt la reducere pe 18 noiembrie de Black Friday.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

Taguri: ,
0