ParkLake Mall se deschide, maine 1 septembrie, pentru public

Maine, 1 septembrie, se deschide publicului cel mai nou mall din Bucuresti. Zeci de muncitori lucrează la amenajarea spatiilor verzi din exteriorul centrului comercial ParkLake, iar la interior angajatii retailerilor inca mai au de asezat marfa in rafturi si pe manechine, scrie economica.net.

O parte dintre cele 220 de noi magazine nu se vor deschide maine. „Vor fi deschise in jur de 160-165 de magazine. Poate mai multe. Vom vedea maine”, spune Ingo Nissen, director al Soane Sierra si responsabilul pentru proiectele de dezvoltare imobiliara in Romania.

Oficialii companiei nu au dorit sa faca publica valoarea incasarilor din chirii pentru primul an de functionare, dar nici la cati vizitatori se asteapta sa vina la mall in prima zi.

ParkLake, cel mai nou mall din Bucuresti, amplasat in cartierul Titan, a necesitat o investitie de 180 de milioane de euro din partea dezvoltatorilor Sonae Sierra si Caelum Development. 83 de milioane de euro provin dintr-un credit contractat de companii anul trecut.

ParkLake va gazdui un cinematograf multiplex cu 14 sali, operat de Cinema City, dar si magazinle ale celor mai importanti retaileri de pe piata locala, precum H&M, toate brandurile Inditex din Romania (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius si Pull & Bear), Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele 5 branduri (Reserved, Mohito, SinSay, House si Cropp), WorldClass, Altex, Hervis, IPB, Lem’s. Pe zona de restaurante se vor regasi KFC, Pizza Hut, Paul, Wu Xing, Brioche Dorée, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, La Cerdac, Chopstix, SaladBox.

Citeste continuarea pe HUFF.RO

0