Oferte eMAG pentru laptop Black Friday 2017: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de laptopuri la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2017 pentru laptop.

Laptopul este un calculator portabil, mic, ce are tastatura atasata de ecran si se poate plia pentru a fi usor de transportat. Scopul sau clar este de a fi utilizat in diferite locatii, spre deosebire de computerele clasice. Piata de laptopuri a capatat o mare amploare in ultimii ani.

Laptopul are tastatura, boxe mici incorporate, un ecran, un procesor, baterie, un touchpad, webcam si microfon. Exista si laptopuri care au un ecran ce functioneaza cu ajutorul tehnologiei touchscreen.

Preturile la laptopuri pornesc de la aproximativ 600 de lei si pot ajunge pana la circa 1.700 de lei, in functie de utilizari, functii, brand si anul aparitiei. Cele mai scumpe laptopuri sunt cele destinate editarii video si gaming-ului.

Brandurile care produc laptopuri sunt: Lenovo, ASUS, HP, Dell, Acer, Apple, Toshiba, Odys, Allview si Alienware. Laptopul poate fi pentru scop personal, pentru business, gaming, ultrabook si 2 in 1.

Laptopul poate avea 2 tipuri de procesoare, in functie de producator: AMD sau Intel. Designul poate fi detasabil sau convertibil. Laptopul poate avea un procesor: Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7, Intel Xeon, Intel Core M, Intel Pentium, Intel Pentium Dual Core, Intel Pentiun Quad-Core. Intel Celeron Dual Core. Intel Celeron Quad Core, Intel Atom, AMD Quad Core.

Importante pentru un laptop, ca si in cazul PC-ului sunt: procesorul, chipsetul, memoria, placa video, placa audio, placa de baza, dar conteaza si diagonala, rezolutia si greutatea.

Piata de laptopuri din Romania a devenit accesibila pentru aproape toate buzunarele si, in special in noaptea de Black Friday, preturile vor fi reduse substantial. In luna noiembrie, in aceasta „Vinere neagra”, producatorii si retailerii ofera preturi speciale la electronice, electrocasnice si produse de ingrijire personala.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.