Oferte eMAG la Office & Aplicatii Desktop de Black Friday 2017

Microsoft Office sau MS Office este un pachet de programe realizat de firma Microsoft Corporation, ce sunt insotite de o aplicatie extra suprapusa pentru accesarea unitara simpla.

Vezi AICI toate ofertele

Pachetul Microsoft Office include: Microsoft Word (editor text), Microsoft Excel (calcul tabelar, analiza si raportare), Microsoft Powerpoint (prezentari si grafice), Microsoft Acces (baze de date), Microsoft Outlook (e-mail), Microsoft Frontpage (editor de pagini web), Microsoft Photo Editor (editor foto), OneNote si Access. Exista varianta de achizitionare a pachetului complet sau doar a unor programe din acestea. Din majoritatea calculatoarelor nu lipsesc programele Word, Excel, Powerpoint si Outlook.

Achizitionarea unui pachet Office cuprinde, de regula: Versiuni complete instalate ale Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, si Access. Pentru 1 PC/Mac + 1 tableta + 1 smartphone, 1 TB extra pentru stocare online OneDrive, 60 de minute de apeluri Skype in fiecare luna pentru telefoane in 60+ tari. Acest pachet garanteaza actualizarea versiunilor pentru aplicatii si servicii imediat ce acestea sunt disponibile, fara a mai fi nevoie sa se plateasca pentru ele.

Pentru a instala un pachet Office & Aplicatii este necesar sa se respecte anumite cerinte de sistem: Windows 7 sau mai nou, 32-or 64-bit OS, 1 procesor cu SSE2 suport, 2 GB RAM, 3 GB spatiu pe disc, 1024 x 576 rezolutie ecran / MAC – Intel procesor, Mac OS X® versiunea 10.6 sau mai noua, 1 GB RAM, 2.5 GB spatiu pe disc, HFS+ format hard • 1280 x 800 rezolutie ecran.

Black Friday este o sarbatoare cu origini in Statele Unite ale Americii, care a capatat amploare si in alte tari, datorita faptului ca este o zi dedicata cumparaturilor, in care producatorii si retailerii ofera reduceri uriase la electronice, electrocasnice si produse de uz personal.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 18 noiembrie 2017. VEZI AICI TOATE OFERTELE!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

Taguri:
1