Oferte eMAG la Imprimante, Scannere si Consumabile Black Friday 2017

Oferte eMAG la Imprimante, Scanere si Consumabile Black Friday 2016: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de Imprimante, Scanere si Consumabile la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2017 pentru Imprimante, Scanere si Consumabile.

Imprimante, Scanere si Consumabile fac parte din categoria aparatelor multifunctionale. Acestea au rolul de a tipari imagini sau texte scrise si de a realiza imagini virtuale. Aceste aparate sunt, de obicei, inglobate intr-unul singur, de tip imprimanta 2 in 1.

Preturile la consumabile pornesc de la circa 20 de lei si pot ajunge pana la 2.000 de lei, aici fiind incluse si tonerele pentru imprimante si aparate tip xerox. Imprimantele pot fi de mai multe tipuri: Inkjet, laser, foto si pentru format foto. De cele mai multe ori, imprimanta are scannerul inclus.

Pretul unui scanner incepe de la aproximativ 200 de lei si poate ajunge sa coste si peste 2.000 de lei in functie de functionalitati, utilizati, brand, model si anul aparitiei. O imprimanta poate costa circa 160 de lei (cea mai ieftina) sau chiar 2.000-3.000 de lei (cele mai scumpe). Pentru uz casnic – cateva copii pe luna, pentru teme sau cercetare in scop personal, este potrivita o imprimanta multifunctionala cu pretul intre 150 si 200 de lei, care are functia de tiparire si scanare. Pentru la birou, se recomanda un aparat multifunctional de mari dimensiuni, cu o capacitate mare de tiparire si o viteza pe masura. Un astfel de aparat poate ajunge sa coste si aproximativ 15.000 de lei.

Black friday este un eveniment dedicat cumparaturilor, care s-a nascut in Statele Unite ale Americii. A fost importat si in tarile de peste ocean si transforma o zi de vineri din luna noiembrie in perioada favorita pentru achizita produselor electrocasnice, electronice si de uz personal la preturi reduse semnificativ.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

1