O nouă undă de șoc! Mirabela Dauer NU își mai revine! Artista nu se simte bine deloc!

Mirabela Dauer. O nouă undă de șoc! Mirabela Dauer NU își mai revine! Aceste zile au lasat-o împietrită

Mirabela Dauer este îngrozită de ce se întamplă zilele acestea. Artista nu își poate reveni din șoc! Intr-o postare postata pe Facebook, Dauer vorbește despre plecarea celor două stele ale teatrului românesc dintre noi.

Moarteaa Stelei Popescu și a Cristinei Stamate, pur și simplu au îngrozit-o.

”Of, Doamne!!! Atâția oameni buni au plecat la tine anul ăsta…

Eu știu ce bune prietene erau Stela și Cristina, eu știu câtă grijă a avut, din toate punctele de vedere, Stela de Cristina în toată perioada grea în care boala a țintuit-o la pat… eu mai știu că există o rânduială și că fiecare dintre noi are destinul scris acolo în cartea secretă dar mi-e atât de greu…

Mi-e sufletul zdrobit și însângerat!

Cu siguranță Cristina a vrut să nu-și lase prietena singură și să o urmeze dincolo de stele. O să-mi lipsiți tare mult și mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea liniștea acolo lângă el. Călăuzeștele drumul către tine, Doamne și dă-ne nouă, celor rămași, puterea de a merge mai departe!

Și astăzi a căzut cortina…Drum bun, Cristina! Drum bun, Stela! Rămâneți veșnic în sufletul meu…” a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Citește aici: Ce spunea Stela Popescu despre Cristina Stamate

A murit Cristina Stamate

Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani, fiind internată în Spitalul Floreasca. Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946.

Actrița Cristina Stamate a fost internată de urgență, joi, la Spitalul Floreasca. „Este venită la noi, pentru că i s-a făcut rău. Este în investigații. Are o patologie preexistentă importantă și, după ce o investigăm, stabilim dacă rămâne internată sau nu”, a spus atunci Bogdan Oprița, purtător de cuvânt al spitalului.

Actriță recunoscută, a jucat în sute de roluri în piese de teatru și film, producții de televiziune, a scris o carte de eseuri. Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani, fiind internată în Spitalul Floreasca. Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946.

Actrița Cristina Stamate a fost internată de urgență, joi, la Spitalul Floreasca. „Este venită la noi, pentru că i s-a făcut rău. Este în investigații. Are o patologie preexistentă importantă și, după ce o investigăm, stabilim dacă rămâne internată sau nu”, a spus atunci Bogdan Oprița, purtător de cuvânt al spitalului.

A murit Cristina Stamate

Actriță recunoscută, a jucat în sute de roluri în piese de teatru și film, producții de televiziune, a scris o carte de eseuri.

Supranumită „Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, Cristina Stamate şi-a dorit mai întâi să devină avocat. Chiar s-a pregătit pentru Facultatea de Drept, însă a devenit studentă la Teatru.

„M-am făcut actriță pentru că examenul la Institutul de Teatru s-a dat înainte cu două săptămâni și pentru că nu eram foarte hotărată. Eu îmi doream să devin avocată dar cei din jurul meu spuneau ce talentată sunt eu și cum ar trebuit să mă fac eu actriță. I-am crezut pe cuvânt și am dat la teatru și am intrat”, a spus Cristina Stamate la Digi24.

A fost începutul unei cariere ce s-a întins pe o jumătate de secol. Publicul i-a admirat zâmbetul inconfundabil în sute de roluri. Primele, pe scena Teatrului Dramatic din Arad. Consacrarea a venit însă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în paralel cu apariţiile la emisiuni de televiziune. Cristina Stamate nu a lipsit nici de pe mare ecran – a făcut parte din distribuţia filmelor „Grăbeşte-te încet” şi „Secretul lui Bachus”.

Viaţa personală şi-a ţinut-o departe de ochii publicului. S-a căsătorit la doar 20 de ani. A divorţat, discret, 11 ani mai târziu. „Merită să iubim oamenii şi atunci când ei nu ne iubesc”, spunea Cristina Stamate, al cărei motto personal era „Mie îmi pasă!”.

0