Kamara, dezvăluiri neașteptate despre fiul său: „Noi nu am știut ce are, acel medic merită…”

Kamara și soția lui, Oana, au trecut prin clipe grele încă din prima zi de viață a fiului lor, Leon. Micuțul care are acum trei ani are niște probleme de sănătate, iar Oana și Kamara se pregătesc să îl ducă în străinătate pentru o operație complicată.

Artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu că Leon trebuie să facă o operație, deoarece are probleme cu mersul. Kamara crede că fiul său a ajuns să aibă aceste probleme de sănătate din cauza medicului cu care născut Oana.

„Acolo s-a întâmplat totul!”

„E bine, evoluează frumos. Trebuie să facă și o operație în străinătate, rizotomie dorsală, pentru a-l ajuta să meargă mai repede. Încă nu am stabilit unde, avem în discuție Canada sau Germania. El face kinetoterapie zilnic și ergoterapie. (…) Oana trebuia să nască prin cezariană.

Citește și: În plin scandal s-a întâmplat asta! Ce au făcut Kamara și Oana după ce camerele de filmat s-au oprit

Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare.

Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru. Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat.

Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze.

Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați’”, a povestit Kamara pentru libertatea.ro.

El și soția lui au aflat destul de târziu că fiul lor are probleme de sănătate

„Eu eram la Moscova cu Naționala artiștilor. Nimic nu anunța nașterea lui. De aici problemele lui Leon. Noi nu am știut ce are, ni l-au pus în brațe și am plecat cu el acasă. Ulterior, când am văzut cum întârzie în dezvoltare, am ajuns la mai mulți medici, care ne-au edificat.

Am dirijat toată energia pentru a-l pune pe picioare și nu pentru a ne consuma forța și timpul prin procese cu un rezident iresponsabil. Mulțumesc acelor doctori care au intervenit la timp și au corectat cât s-a putut din greșeala unui doctor care merită să nu mai profeseze”, a mai povestit artistul.

loading...
test
0
Test