Horoscop Mariana Cojocaru 23 – 29 septembrie 2018. Zodiile care vor avea o săptămână neagră

Se anunță o săptămână plină de neprevăzut pentru câteva zodii. Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt vedetele săptămânii 23 – 29 septembrie 2018, dar și cine va avea parte de o săptămână în care totul li se va părea foarte complicat.

Citește horoscopul săptămânal pentru zodia ta:

Berbec- Echinocţiul de Toamnă din 22 septembrie de la ora 17 şi 49 min. desemnează intrarea în adevărata toamnă – toamna astronomică şi astrologică. Totul are loc pe un Dreptughi Mistic format de conjuncţia lui Kiron cu Norocul Divin din zodia voastră cu Nodul Lunar Sud (conjunct cu Marte şi Lilith-Vărsător), Soare şi Mercur(balanţă) şi Nodul Lunar Nord în Leu, semn de debut în forţă.

Taur- Soarele, proaspăt intrat în Balanţă, are ca ante-mergător pe Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare. E un semn bun, deoarece sunt zodii spirit-surori. Aspecte de atenţie şi vigilenţă sporită în plan profesional, la locul de muncă. Unii nativi vor avea grijă de sănătate, alţii vor acţiona şi îi vor face bine pe semenii lor(opoziţia Soarelui natal cu Jupiter din Scorpion). E nevoie de echilibru în familie şi carieră.

Citește și: Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Integral

Gemeni- Progresiile solare în tandem cu Mercur din Balanţă sunt de bun augur pentru relaţiile de suflet(nu matrimoniale) şi pentru relaţiile cu cei mici. Trigonul pe care Soarele în rezonanţă cu Mercur îl face cu Nodul Lunar Sud în conjuncţie cu Marte şi Lilith din Vărsător este favorabil deschiderii spirituale, călătoriilor şi studiilor superioare. Cursuri suplimentare scurte pentru cei ce se vor (re)calificaţi.

Rac- Dreptunghiul mistic format pe zodii de aer şi foc(Balanţă-Vărsător-Berbec şi Leu), face distincţia între Racii puternici şi neînfricaţi şi cei care dau un pas înainte şi doi înapoi(racii moi, timizi, cu un caracter slab). Cuadratura Soarelui natal cu Soarele din Balanţă vă atenţionează să fiţi atenţi la carieră şi la raporturile pe care le aveţi cu şefii şi cu cei din familie. Reuniuni importante se întrevăd la orizont.

Citește și: Zodiile care se îndrăgostesc în luna octombrie

Leu- Capul Dragonului şi Coada Dragonului vă pun în încurcătură. De ce? Pentru că, pe Coada Dragonului este Marte şi Lilith(patronul şi patroana Scorpionului), în cuadratură cu Jupiter din Scorpion. Unii vor fi susţinuţi, promovaţi, văzuţi cu ochi buni(cei cu credinţă), alţii vor trebui să fie cu ochii în patru( certuri, accidente, concedieri).Toamna astrologică la debut vă cere să întăriţi imunitatea organismului

Fecioara- Posibile câştiguri financiare la cei inteligenţi şi de achiziţii de bunuri la cei cu dare de mână. Soarele părăseşte Constelaţia voastră şi intră în Balanţă, de aceea unii nativi ai zodiei pot schimba adresa din buletin, pot închiria sau vinde o locuinţă sau un bun de valoare, ca să facă rost de bani peşin. Alţi nativi se pot orienta să obţină câştiguri din altceva. Negocieri, discuţii pe teme noi salariale. Citește continuarea AICI.

loading...
test
0
Test