Horoscop de weekend 25-26 iunie 2016

Horoscop de weekend 25-26 iunie 2016. Vezi cum decurge sfarsitul de saptamana pentru tine. Care sunt cele mai importante evenimente din aceste doua zile.

Berbec sambata: Ai parte de o zi in care cuvantul de ordine este linieste. Trebuie sa te odihnesti ceva mai mult pentru ca seara s-ar putea sa iesi la o petrecere cu o persoana foarte draga tie.
Berbec duminica: Ai parte de o zi in care iti faci calcule. Situatia financiara nu arata foarte roz, asa ca ia cu tine mai multe foi si pixuri.

Taur sambata: Te distrezi pe cinste si stii sa profiti de aceasta zi binecuvantata. Persoana iubita este de acord cu orice propunere a ta.
Taur duminica: Duminica vine cu o nota de optimism, chiar daca toate persoanele din jur iti scot in fata doar lucruri negative.

Previziuni karmice 27 iunie – 3 iulie 2016 – o saptamana a emotiilor

Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016

Gemeni sambata: Nu mai stii cum sa vorbesti cu cei de langa tine ca sa nu te interpreteze mereu gresit. E timpul sa iti explici altfel sentimentele.
Gemeni duminica: Primesti bani de unde nu te astepti. E timpul sa te gandesti la o investitie de durata.

Rac sambata: Cauta raspunsurile in tine si nu mai astepta nimic de la cei din jur. Vei avea de infruntat o serie de dileme spirituale.
Rac duminica: Te macina foarte tare un lucru si nu stii cum sa obtii informatii veridice. E cazul sa spui stop tuturor nemultumirilor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0