HOROSCOP 2016. Previziunile evreilor pentru fiecare zodie. CE MARI CUMPENE SE ANUNTA

Evreii sunt recunoscuti pentru previzibilitatea lor si pentru felul in care privesc si analizeaza viitorul. Afla ce iti prevad evreii pentru 2016, in functie de luna in care te-ai nascut.

HOROSCOP 2016 – PREVIZIUNILE EVREILOR. LUNA IANUARIE

Pentru cei nascuti in luna ianuarie, lucrurile tind sa se aseze in anul 2016. Succesele financiare vor veni in lant, mai ales incepand cu luna mai.

FEBRUARIE

Cei nascuti in februarie vor avea parte de o serie de revelatii mai ales in ceea ce priveste dragostea. Este posibila reluarea unor relatii vechi sau reevaluarea in bine a actualei situatii amoroase.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC IANUARIE 2016. Zodiile pandite de PERICOLE

CITESTE SI: Zodia cu cele mai dure incercari in dragoste la inceput de 2016

MARTIE

Cei nascuti in martie vor avea mare bafta la bani. Daca anul 2015 a fost unul fructuos pentru ei, anul 2016 va fi si mai bun. Se prevad niste cumpene amoroase prin luna septembrie.

APRILIE

Cei nascuti in aprilie vor cunoaste adevaratul sens al vietii si vor redescoperi importanta familiei si a caldurii caminului in existenta lor. Cumpene financiare apar in luna noiembrie!

MAI

Nativii acestei luni redescopera cateva talente pe care nu le-au slefuit de mult. Vor cauta profund in interiorul lor, punand la cale o serie de evenimente importante pentru dezvoltarea personala.

Citeste horoscopul evreiesc pe 2016 in pagina urmatoare!

loading...
0