Gheorghe Turda, dezvăluiri despre căsătoria cu noua iubită, Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda are o relație cu interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu. Cei doi sunt împreună de câtevva luni. Deși între ei este o diferență de vârstă de 23 de ani, lucrul acesta nu a stat în calea iubirii și a fericirii celor doi. În ceea ce privește o viitoare căsătorie, Gheorghe Turda a făcut anunțul. Artistul a spus că nu se va căsători. Iată ce a declarat acesta.

Gheorghe Turda a spus de ce nu se va căsători cu Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Nicoleta Voicu. Totuși, cei doi nu au planuri legate de căsătorie. „Nu a fost simplu să fie cucerită. Am fost căsătorit o singură dată şi soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Ea seamănă cu soţia mea şi fetele mele o iubesc. Nu are sens să ne căsătorim, nici ea nu vrea, nici eu”, a spus Gheorghe Turda, potrivit libertatea.

Așadar, cei doi nu plănuiesc să facă pasul cel mare. Nu vor ajunge la altar. Se pare că nici el, nici iubita lui nu văd un motiv pentru care să facă acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Turda s-a despartit de Lucia Lazar dupa 35 de ani de iubire

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Turda: „Un țăran cu freză, nu știe o notă pe portativ” – atacuri fără precedent la adresa unui artist celebru

Și Nicoleta Voicu a făcut unele declarații legate de acest subiect. Iată ce a spus și iubita artistului. „Ceea ce se întâmplă acum după şase luni de relaţie … se spune că suntem soţ şi soţie, dar suntem încă în perioada în care ne cunoaştem, dar mai sunt sincope.

E demnitatea mea de femeie ca atunci când ies din casă să pot să stau cu fruntea sus. Am avut emoţii când i-am întâlnit fetele. Ceea ce ne ţine împreună e că din interiorul familiei nu vin păreri negative”, a spus partenera de cuplu a lui Gheorghe Turda, potrivit sursei menționată anterior.

Așadar, cei doi nu au planuri legate de căsătorie, așa cum s-a văzut mai sus.

loading...
test
0
Test