Nenumarate sunt tainele numerologiei! Cu ajutorul numerelor putem afla o serie de lucruri despre personalitatea noastra de acum si inclusiv despre cea pe care o vom avea peste zeci de ani. Fa calculul de mai jos pentru a afla cum vei fi la batranete.

Aduna toate cifrele pe care le cuprinde anul nasterii tale. Exemplu: 1992 = 1+9+9+2 = 21. Afla mai jos ce semnificatie are rezultatul obtinut de tine.

CITESTE SI: Cum îți influențează astrologia destinul, în funcție de ziua nașterii tale

Daca suma cifrelor anului nasterii tale este mai mica de 20:

Vei avea o batranete linistita dar in acelasi timp zbuciumata. Vei regreta toate acele lucruri pe care nu ai avut curajul sa le faci le momentul oportun. Vei regreta inclusiv faptul ca nu ti-ai dat voie sa visezi la fel de mult cum o faci acum. Totusi, te vei resemna si vei privi cu ochi buni tineretul care se exprima fara inhibitii.

Daca suma cifrelor anului nasterii tale este cuprinsa intre 21 si 30:

Atunci vei fi o persoane extrem de inteleapta la batranete. Nu vei accepta in jurul tau parteneri de discutie decat oameni cu multa experienta de viata. Vei simti nevoia sa impartasesti toate lucrurile prin care ai trecut atat prietenilor cat si nepotilor. Vei fi o persoana destul de putin toleranta la necazurile celor din jur si asta tocmai din cauza ca ai fost nevoita sa suporti si tu aceleasi lucruri candva, in trecut, iar simplul refuz de a dialoga pe anumite teme va fi suficient pentru a nu te rascoli etapele dificile ale vietii.

CITESTE SI: Află cum vei muri, în funcţie de luna naşterii

Daca suma cifrelor anului nasterii tale rezulta peste 31:

La batranete vei fi o persoana la fel de obisnuita ca oricine altcineva. Nici la acea varsta a senectutii nu vei reusi sa intelegi mare lucru din viata, continuand sa te miri si sa fii la fel de dezamagit in continuare de oameni, ca si cum ai fi tradat pentru prima oara in viata. Te vei refugia in credinta si o viata cat mai austera. Vei vrea sa stai cat mai departe de zgomot si excese.

Sursa foto: citifmonline.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.