Oferta electrocasnice pentru bucatarie eMAG Black Friday 2017

Oferte eMAG la electrocasnice pentru bucatarie Black Friday 2017: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de electrocasnice pentru bucatarie la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2017 pentru electrocasnice pentru bucatarie.

Un produs electrocasnic are menirea de a face mai usoara si mai rapida activitatea din locuinta. O gospodina desavarsita apreciaza in special produsele electrocasnice pentru bucatarie, care fac mai eficienta si mai placuta pregatirea alimentelor.

Printre electrocasnicele pentru bucatarie se numara: mixere, tocatoare si roboti de bucatarie, electronice pentru preparat bauturi, pentru preparati painie, masini de paine si aparate specifice.

Printre brandurile producatoare de electrocasnice pentru bucatarie se numara: Gorenje, Philips, Oursson, Heinner, KitchenAid, Russel Hobbs, Vitamix, BOSCH, Tefal, Kenwood, Moulinex, Panasonic, Taurus, Zilan, Zass, Rohson, Zilan, Vision Chef, Samus etc.

In categoria mixere, tocatoare si roboti de bucatarie se numara: blendere si tocatoare (preturi intre circa 70-3.800 lei). Robotii de bucatarie au preturi intre aproximativ 130 de lei si 2.300 de lei. Mixerele au preturi de la aproximativ 40 pana la 4000 de lei, masini de tocat si feliatoare (cu pretul de aproximativ intre 150 pe 1.500 de lei).

In categoria aparatelor pentru preparat bauturi se numara storcatoarele de fructe (cu preturi de la aproximativ 50 de lei pana la 4.200 de lei) si fierbatoare (costa intre 33 de lei pana la aproximativ 800 de lei).

Printre cele care prepara paine se numara masinile de facut paine (care costa de la aproximativ 200 de lei pana la 900 de lei), sandwich-maker & waffe (cu preturi cuprinse intre circa 40 si 400 de lei) si prajitoare de paine (costau aproximativ 50 si 1.500 de lei)

Aparatele de gatit sunt: deshidratoarele, multicooker, aparate de preparat desert, gratare electrice, cuptoare electrice si friteuze.

Tot in aceasta categorie se incadreaza si accesorii electrocasnice mici.

Toate aceste produse, alaturi de electronice si produse de ingrijire personala, dar si electrocasnice mari, vor avea preturi speciale in luna noiembrie, de Black Friday, cand va avea loc un eveniment special care promoveaza reduceri uriase.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

0