eMAG Oferta electrocasnice Black Friday 2017

Oferte eMAG la electrocasnice Black Friday 2017: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de electrocasnice la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2017 pentru electrocasnice.

Cand te gandesti la electrocasnice, vorbesti despre majoritatea produselor electrice de uz casnic, ce au menirea de a usura si scurta treburile specifice gospodariei. Aceste produse electrocasnice sunt: aparate frigorifice, combine frigorifice, frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, uscatoare, cuptoare, plite, aragazuri, incorporabile, plite incorporabile, hote, aspiratoare, climatizare si sisteme de incalzire, fiare si aparate de calcat, aparate de aer conditionat, aparate de incalzire, boilere si centrale termice.

Printre firmele si brandurile care produc electrocasnice se numara: Liebherr, Gorenje, BEKO, ARCTIC, INDESIT, Samsung, Haier, Whirlpool, Hotpoint, Daewoo, BOSCH, Sharp, Electrolux, LG, Studio Casa, Hansa, Panasonic, Siemens, TEKA etc.

Aparatele electrocasnice au roluri diferite si preturi diferite in functie de utilizarile lor: de la inghetarea alimentelor, optimizarea temparaturii din incapere, cocerea produselor alimentare, efectuarea curateniei sau infrumusetare personala.

Pentru romani, unele produse electrocasnice sunt nelipsite din locuintele care au cel putin un venit mediu – masina de spalat, cuptor, frigider, aragaz. Celelalte, precum aerul conditionat, boiler, centrala, incorporabile, uscatoare, au devenit produse destinate confortului, fiind, deci, incadrate in categoria „de lux” si nu in cea a necesitatii.

De altfel, printre cele mai vandute produse, alaturi de telefoane si tablete, in noaptea de Black Friday, sunt produsele electrocasnice, care au preturi mult mai bune decat in restul anului. Black Friday este o sarbatoare importata din Statele Unite ale Americii si urmareste o „celebrare a cumparaturilor”, prin oferirea de reduceri masive la electronice, electrocasnice si produse de ingrijire personala.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2017 eMAg pentru:

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Caști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk
Hard Disk
Smartwatch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Genți laptop
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

1