Delia Matache vorbeste despre problemele sale: „Cred ca am fost neinteleasa”

Lumea o vede mereu cu zambetul pe buze, insa in sufletul ei nu e totul roz mereu. Delia Matache nu a mai putut si a refulat. Vedeta a vorbit pentru prima oara despre problemele sale sustinand ca isi hraneste sufletul ca parti mai vechi din ea.

Nu e usor sa fii artist, iar asta o stie cel mai bine Delia, care se bucura de un succes rasunator. Nu multi i-au dat sanse in cariera ei solo dupa destramarea trupei N&D, insa artista a demonstrat ca poate.

Recent, vedeta a vorbit despre problemele sale sufletesti si cum infrunta obstacolele in viata:

„Eu nu consider ca am lucruri in plus. Incerc sa imi fac un avantaj ca sa fiu cat mai naturala. Imi hranesc sufletul cu parti din mine mai vechi. Le reactivez atunci cand ma simt om prea mare.

Am plans cand am compus melodia „Cine m-a facut om mare”. Eu nu pot sa fiu decat subiectiva. Mie imi place sa cred ca nu am fost un copil problema, cred ca am fost neinteleasa. In general lucrurile pe care nu imi doresc sa le port si le uit, chiar le uit. Am nevoie de timp, imi place sa imi dau timp mult, sa îmi fac ritualuri, sa nu ma grabesc, ma rasfat nonstop”, conform Antena Stars.

Delia este una din cele mai populare cantarete din Romania. Este cunoscuta pentru super-hit-urile „Ce are ea”, „Pe aripi de vant”, „Cine m-a facut om mare”, „Da, mama” sau „Gura ta”. Este casatorita cu Razvan Munteanu din anul 2012.

loading...
test
0
Test