De ce să te speli cu SCORȚIȘOARĂ pe cap: Efectul este de-a dreptul uluitor!

DE CE SĂ TE SPELI CU SCORȚIȘOARĂ PE CAP. Părul tău are nevoie de vitalitate și strălucire iar pentru a obține aceste două elemente importante din cartea ta de vizită (se știe că bărbații se uită atent la podoaba capilară a unei femei, dincolo de alte părți ale corpului) e nevoie de multe ori de schimbări radicale precum vopsirea părului.

Scorțișoara chiar asta face: te ajută să îți decolorezi părul cu două nuanțe! Dacă ai părul gras și nu te-ai vopsit de mult, folosește cu încredere o mască bazată pe scorțișoară. Masca este compusă din: 4 linguri de praf/pudră de scorțișoară, 2 linguri de miere de salcâm, 5 linguri de șampon simplu și 2 stropuri de apă oxigenată. Freacă bine părul murdar cu aceste ingrediente amestecate la un loc, stai așa timp de 35 de minute după care limpezește-ți părul cu apă curată.

CITEȘTE ȘI: DE CE SĂ TE SPELI PE FAȚĂ CU BICARBONAT DE SODIU
Pentru ca efectul să fie garantat în 30 de minute, strânge părul cu ajutorul unei pungi și clame sau agrafe ori cu o folie de plastic termoizolatoare. Nu schimba mediul în timpul aplicării acestei măști pentru păr pe bază de scorțișoară ci încearcă să stai în camera ta sau în baie, dacă acolo te-ai spălat pe cap cu rețeta minune.

Femeile sunt extrem de ingenioase când vine vorba de vopsitul părului fără a arunca banii la coafor sau pe vopselele extrem de costisitoare din magazine. Una dintre metodele inedite de vopsire a părului, pe lângă cea cu masca de scorțișoară, este folosirea fardului de pleoape pentru șuvițare.

0