De ce poartă Meghan Markle pantofi cu un număr mai mare

Unul din secretele ducesei de Sussex, Meghan Markle, este la vederea tuturor. Cârcotașii au observat ceva ciudat la ea în momentul în care pășea, de fiecare dată când era prezentă la un eveniment important.

Și anume, toți au constatat că Meghan poartă pantofi cu un număr mai mare. Nu o dată, ci de fiecare dată. S-a găsit și explicația pentru care nevasta Prințului Harry alege astfel de pantofi, o explicație de care ar putea ține cont toate femeile.

Harriet Davey, un cunoscut critic de modă britanic, spune că această soluție la care Meghan recurge este una inteligentă. Conform stilistului, femeile care poartă pantofi (mai ales dacă sunt cu toc) cu un număr mai mare evită mai ușor apariția rănilor și a durerilor de picioare.

CITESTE SI: Tatăl lui Meghan Markle a dat naștere unui nou scandal la Familia Regală

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Ce și-au spus cei doi

S-a aflat și ce preferințe culinare are Meghan

Ducesa de Sussex își începe diminețile consumând fructe cât mai variate și semințe. Nutriționistul Anca Alungulesei a dezvăluit pentru site-ul Antenei 1 că această alegere pentru micul dejun este una foarte înțeleaptă.

Se știe de altfel că semințele de chia contribuie la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, nevasta lui Harry bea apă cu lămâie și consumă zilnic turmeric. Băuturile pe bază de turmeric ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Cum arată relația ducesei cu Harry din punct de vedere astrologic?

Pentru multe persoane, astrologia joacă un rol important în viață. În funcție de ceea ce spun astrele, își organizează viața. Astrologii au analizat relația Prințului Harry cu Meghan Markle și au dat un verdict. Au răspuns la două dintre cele mai importante întrebări. Se potrivesc cei doi? Vor fi fericiți împreună toată viața?

Prințul Harry este Fecioară, iar Meghan Markle este Leu. Dar, potrivit astrologilor, nu zodia lunii contează. Important este ascendentul pentru a afla informații despre compatibilitatea în cuplu.

Prințul Harry și soția lui au ascendent în zodia Racului, respectiv în zodia Capricornului. Sunt total opuși, dar asta este bine. Nu degeaba se spune că opusurile se atrag.

Semnul Venus al lui Meghan Markle este Fecioara. Asta însemamnă că ea își dorește ca parteenrul de cuplu să fie inteligent. Iar soțul ei, Prințul Harry, are această calitate. În ceea ce îl privește pe Prințul Harry, mama lui era în semnul Racului. Lucrul acesta este un semn bun deoarece Meghan Markle îi amintește foarte mult de mama lui.

În ceea ce privește viitorul relației, lucrurile devin mai complicate. Ambele Luni ale celor doi sunt guvernate de Venus. Asta însemană că amândoi își doresc iubire și frumusețe. Diferența apare în ceea ce privește siguranța și stabilitatea.

Luna lui Meghan seste în Balanță. Asta înseamnă că ea caută justiția, egalitatea și gândește mai mult decât simte. Astfel, uneori poate fi mai indecisă. Prințul Harry are Luna în Taur. Asta înseamnă că își dorește rutină, confort și stabilitate.

Așadar, cei doi caută iubire, lucru pe care l-au găsit unul la celălalt.

0