Cum să pari mai frumoasă când te uiți în oglindă dacă nu ai vreo oglindă fermecată? Nu-i așa că de multe ori ești nemulțumită când oglinda nu răspunde tuturor fanteziilor tale despre frumusețe? E greu să accepți realitatea însă trebuie să știi câteva lucruri despre cum trebuie să te privești corect în oglindă.

Culorile pe care le purtăm contribuie foarte mult la luminozitatea feței, motiv pentru care trebuie să știi cum poți să te înfrumusețezi purtând anumite culori agreate de lumina din cameră sau de becul din baie:
1. Culorile clare ies în evidență atât la lumina naturală cât și la cea artificială dim baie
2. Accesoriile bine asortate pot face minuni: un colier la gât, o bentiță, o brățară sau o pereche de cercei turcoaz scot frumusețea ochilor în evidență

CITEȘTE ȘI: OCHII, OGLINDA SUFLETULUI

3. Monocromia (folosirea unei culori unitare) te face să pari mai stilizată, iar soluția pentru situațiile de criză este mereu negrul.
4. Evită hainele în nuanțe nude, deoarece acestea nu contribuie decât la accentuarea umbrelor feței sau a liniilor de sub ochi.

Frumusețea are însă legătură și cu starea de spirit. Atunci când ești în depresie, cel mai probabil nu îți va plăcea cum te vei vedea în oglindă. Dacă ai o stare pozitivă, te vei vedea frumoasă. Cu cât spui „ce grasă sunt” sau „în fiecare zi am mai multe riduri” cu atât ai șanse tot mai puține să te vezi frumoasă în oglindă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.