Îți dorești gene mai lungi, însă nu vrei să apelezi la cele false? Iată cum le poți obține în mod natural!

Deși pare imposibil, există câțiva pași care te ajută să maximizezi folumul genelor tale. Secretul este să îi urmezi întocmai și să fii perseverentă. Este foarte importat să oferi o îngrijire specială zonei ochilor, pentru a crea un mediu favorabil creșterii genelor.

CITEȘTE ȘI: DE CE SĂ FOLOSEȘTI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PIELII SUB FORMĂ DE GEL

Poate cel mai important sfat pe care îl poți primi atunci când vine vorba de gene, este să eviți atingerea zonei ochilor cu mâna. Nu te freca la ochi, indiferent de cât de bine îți prinde asta în mijlocul unei alergii. Genele sunt extrem de fragile și pot fi smulse și slăbite cu ușurință ori de câte ori faci acest lucru. În plus, mâinile nespălate lasă în urma lor bacterii, care încarcă foliculii și îngreunează creșterea.

Foarte important este și să nu adormi niciodată cu machiajul pe față. Pe lângă faptul că încarci foliculii și astfel oprești creșterea, este posibil ca genele tale să fie afectate de anumiți compuși chimici din produsele de machiaj și să cadă. Demachiantul pe bază de ulei este cel mai recomandat pentru îndepărtarea impurităților din zona ochilor.

Uleiul are un rol foarte important în îngrijirea genelor. Nu numai că îndepărtează murdăria, praful și bacteriile, dar hidrateză pielea și stimulează creșterea genelor. Uleiul de ricin și uleiul de jojoba sunt cele mai potrivite pentru a stimula creșterea și a îngroșa genele. Cu ajutorul unui bețișor de urechi aplică în fiecare seară un astfel de ulei la baza genelor și pe toată lungimea acestora. În câteva săptămâni volumul genelor va fi vizibil îmbunătățit și ele vor fi mult mai rezistente.

Sursa foto:blossomjar.com

Alătură-te conversației

3 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.