EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Cum arata destinul tau in functie de luna in care te-ai nascut. CE TI SE INTAMPLA IN URMATOARELE 12 LUNI!

Tu stii cum arata destinul tau in functie de luna in care te-ai nascut? Unii sustin ca destinul, soarta, norocul – sunt toate un dat al vietii, altii cred ca ni-l facem cu mana noastra. Cert este ca luna in care te-ai nascut are o influenta puternica asupra propriului nostru destin.

IANUARIE
In luna ianuarie se nasc ambitiosii. Chiar daca esti toba de carte, asimiland orice lucru interesant, iti place sa ii inveti si pe altii. Datorita creativitatii tale vei gasi multe solutii, chiar si in problemele de amor.

CITESTE SICUM POTI SA CUNOSTI PE CINEVA DOAR DUPA ZODIE

FEBRUARIE
Persoanele nascute in aceasta luna sunt foarte schimbatoare, destinul lor fiind unul in continua fluctuatie. Sunt persoane care vor sa fie cineva pe scara sociala si iubesc distractia si libertatea.

MARTIE
Cei nascuti in luna lui Marte au de furca cu soarta lor, deoarece, fiind foarte timizi si secretosi, isi fac cu greu prieteni adevarati. Cu toate acestea, au incredere in ceilalti si pot fi enervati foarte greu; raman pasivi la orice provocare.

APRILIE
Persoanele care s-au nascut in aprilie iau decizii sub impact emotional, chiar daca sunt fericite pe moment, insa le regreta ulterior. Oamenii te percep ca fiind sexy, inteligent dar si destul de impulsiv.

MAI
Cei nascuti in luna mai au destinul plin de turbulente, datorita faptului ca se incapataneaza si se enerveaza excesiv de rapid. Au nevoia sa fie singuri mai degraba decat sa fie inconjurati mereu de oameni.

IUNIE
Persoanele nascute in prima luna a verii cauta mereu bunatatea la cei din jur. Sunt firi vesele si dragastoase. Dar acest lucru poate fi o piedica: din cauza bunatatii tale si a firii ingenue, poti avea mult de suferit.

IULIE
Persoanele nascute in iulie sunt foarte funny dar pot fi calcate usor pe coada, si… e indicat sa stai la zece metri distanta de ele. Sunt excentrice in privinta stilului vestimentar si al comportamentului in spatiul public, dar nu kitschosi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare!

3 comentarii

3 comentarii

  1. ryry , 27 septembrie 2014 la 2014-09-27T11:17:05+03:00

    Chiar nu e adevarat.

  2. Burlacu leni , 27 septembrie 2014 la 2014-09-27T20:37:36+03:00

    de acord

  3. catalin , 27 septembrie 2014 la 2014-09-27T17:28:32+03:00

    Asta cu criticatul persoanelor di jur nu este adevarat chiar nu ma intereseaza de altii ce fac in rest este OK. Mersi pe curand.