Cristina Pocora, soția prezentatorului Dan Cruceru, a devenit mamă pentru a doua oară

Veste mare în showbizul românesc! Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, Dan Cruceru, a devenit tată pentru a doua oară. El și soția sa, Cristina Pocora, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos.

Dan Cruceru a anunţat pe pagina sa că a devenit tată pentru a doua oară. El Sophia, fiica lui, au aştepta cu sufletul la gură ca micuţul să vină pe lume şi să ştie că este bine, sănătos, dar şi că tânăra mămică, Cristina Pocora, e bine.

„Bucurie, fericire, curiozitate, nesiguranță, griji. Atât de multe sentimente! De la ora 3 și 10 minute, suntem 4. “Corcodel”, căci nici acum nu ne-am hotărât cu prenumele, e sănătos, grăsuț peste medie, pregătit să devină jucăria favorită a Sophei”, a scris Dan Cruceru.

Au dat împreună vestea, la TV

„După 18 săptămâni în care am ţinut totul ascuns, a venit momentul să spunem. Aşteptăm al doilea copil. Eu am ştiut că ea este gravidă înaintea ei. A făcut un gest pe care de obicei nu îl face. Între noi doi… ne uitam la un film şi m-a pupat din senin. Şi eu i-am spus: ‘Du-te să îţi iei un test de sarcină că eşti gravidă’. Au trecut atâtea săptămâni şi am ţinut totul pentru noi” , a declarat Dan Cuceru.

Cristina Ancuța Pocora este un politician român, fost deputat în Parlamentul României în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016 din partea PNL Ialomița.

Cristina a pierdut două sarcini

„Acum, după doi ani și două sarcini pierdute, suntem din nou gravizi. Mda, în 19 săptămâni. De data asta nu am mai spus nimănui nimic până zilele acestea. Am ținut pentru noi această taină, această minune. Ne-a fost teamă că minunea va fugi iar de noi. A trecut, însă, de primul trimestru și medicii spun că ne putem bucura în gura mare. Încă șoptim, însă. Dar bucuria este imensă.

Și de data asta, tot eu am fost cel care a știut sigur că ea e gravidă. Înaintea ei. Nu știu cum… așa… pur și simplu… M-am uitat la ea, era alintăturoasă. Nu există cuvântul ăsta, dar îi descrie starea. Era la mine în brațe și m-a pupat pe obraz, fără niciun motiv anume, fix în timp de Daeneris își călărea dragonul.

– Pune mâna și ia-ți iar un test de sarcină. Am comentat sec. Iar ești ciudată.

– Ești nebun! Lasă-mă în pace!

Și a fugit din brațele mele în colțul ei de canapea, lăsându-mă cu un zâmbet ștrengar pe față.

Ne dorim tare mult încă un copil. Chiar și Sophia, fiică-mea de 7 ani, își dorește foarte mult o surioară sau un frățior. De data asta, se pare că ne iese. Țineți-ne pumnii! ”, a scris Dan pe blogul său.

0