EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Ce a pățit mama lui Giani Kiriță după ce s-a certat cu mama lui Alex Nedelcu: „Nu vreți să știți…”

Mama lui Giani Kiriță, Niculina Ivan, s-a certat în urmă cu câteva săptămâni cu mama lui Alex Nedelcu.

Atunci, doamna Nedelcu i-a reproșat mamei lui Giani limbajul folosit de către fostul fotbalist la adresa lui Alex. Giani l-a jignit atunci pe concurentul din echipa Războinicilor și i-a spus că este un simplu dansator, pe care l-ar putea închiria la nunți.

Citește și: Băiatul lui Giani Kiriță trebuie să fie operat la picior

Mama lui Alex și mama lui Giani și-au aruncat cuvinte grele. Niculina Ivan a dezvăluit ce s-a întâmplat după emisiune.

„Mi-a zis să-mi fie rușine cu băiatul pe care îl am, că n-ar ridica capul din pământ, să fie în locul meu. Eu sunt mândră până la cer de băiatul meu, pe care îl știe o lume întreagă. Să știți că am fost calmă în emisiune, că mi-am zis că am o vârstă, că mă vede o lume întreagă.

M-au sunat prietenele toate după emisiune și m-au întrebat cum am fost eu atât de calmă, eu care nu las niciodată… Le-am zis că m-am răcorit, nu vreți să știți ce i-am zis după emisiune. Apoi, ea a venit să-și ceară scuze.

Citește și: Detalii neștiute despre viața lui Giani Kiriță

Și soțul ei a venit în ultima emisiune, în pauza de publicitate să-și ceară scuze. Am acceptat. Dar, eu care sunt atât de vulcanică, să știți că m-am gândit că nu pot să fac asta la televizor, să spun cuvinte urâte”, a povestit mama lui Giani Kiriță, despre discuția cu mama lui Alex Nedelcu pentru wowbiz.ro.

Giani Kiriță a vorbit la WoWbiz despre cearta dintre mama sa și cea a lui Alex

Fostul concurent Exatlon, prezent în emisiunea Wowbiz a văzut și el filmulețul cu cearta dintre mame.

„Nu vreau să intru în polemica cu mama lui Alex. Pot să spun că mama era spaima în bloc când era tânăra. L-a alergat pe unul cu o toporișcă din aia de șnițele. Așa că dacă o pun pe mama față în față cu mama lui Alex, dar nu la tv, vă spun eu că iese nenorocire”, a declarat Giani Kiriță despre mama sa, care i-a luat apărarea cât el era în competiția Exatlon.

0