Finala Romanii au talent tocmai s-a incheiat si a fost ales castigatorul anului 2016 acesta este Laura Bretan

Numarul concurentului Laura Bretan a fost apreciat de majoritatea telespectatorilor Pro TV, care a avut anul acesta o decizie destul de greu de luat avand in vedere ca multi dintre concurenti au avut show-uri remarcabile.

Clasamentul Romanii au talent:

16 – Free Balance
15 – Bruce si Istvan
14 – Cristian Zlatan
13 – Cazara Blioju
12 – Florin Bontea
11 – Recibelle Santiago
10 – Lifestyle
9 – Florin Zgavardici
8 – Andrei Surdu
7 – Rustin dust
6 – Anisia Gafton
5 – Manuel Chivari
4 – Mara Pruna
3 – Nadia Budulusi
2 – Fratii Adrian
1 – Laura Bretan

De departe cel mai impresionat numar al acestui sezon Romanii au talent a fost cel al Laurei Bretan, fetita de doar 13 ani care a impresionat cu vocea sa intreaga lume, peste 20.000.000 de oameni au vazut inregistrarea in care aceasta a cantat la preselectiile show-ului de talente.

Laura Bretan a participat si la preselectiile „America are talent”, tara nativa a celebrului show, unde a lasat juriul masca si unde a primit Golden Buzz fara prea multe asteptari. Laura are un adevarat talent care o va duce cu siguranta pe culmile succesului.

Citeste mai mult despre castigatorul Romanii au talent pe Huff.ro

Romanii au talent este cel mai urmarit program de televiziune din toate timpurile. Pro TV a inregistrat cu acest show cea mai mare cota de piata din toate timpurile. Perfomanta neatinsa de nici o televiziune din Romania.

Show-ul a fost lansat in Romania in anul 2011 si pana acum a premiat 5 castigatori:  Adrian Tutu (2011), Cristian Gog (2012), Bruno Iacobet (2013), Brio Sonoresc (2014), Speed Cubing (2015).

Cel mai impresionat numar a fost al Laurei Bretan, fetita cu voce de aur care a reusit sa se califice direct in finala show-ului si a impresionat intreaga lume, dupa ce s-a prezentat si la „America are talent”, unde s-a calificat direct in semifinale dupa ce a primit GOLDEN BUZZ.

Emisiunea Romanii au talent va fi reluata in anul 2017 in luna martie, dupa ce in prealabil se vor organiza preselectii.

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.