Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie

Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie:

BERBEC: 1 ȘI 9
Berbecii au înscrise în noroc cifrele 1 și 9. 1 este numărul Liderului, al tipului individualist și perfecționist, iar 9 simbolizează dorința de a instaura dreptatea și morala cu orice chip.

TAUR: 4 ȘI 6
Numărul 4 simbolizează pragmatismul și realismul, Taurii fiind printre puținele zodii care nu cred până nu cercetează până în cel mai invizibil cotlon. Numărul 6 sugerează echilibrul, spontainetatea și, poate cea mai importantă caracteristică, empatia.

CITEȘTE ȘI: CE PRACTICI DIVINATORII ȚI SE POTRIVESC, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: 2, 5 ȘI 7
Numărul 2 îl transformă pe cel născut în zodia Gemeni într-o persoană afectuoasă și atentă la cei din jur, 5 este asociat cu stările destul de schimbătoare ale semnului zodiacal (Gemenii sunt duali) iar 7 simbolizează rațiunea, succesul și aplecarea spre spiritualitate.

RAC: 2, 3 ȘI 7
Cifra 3 spune despre Rac că îi place să își trăiască viața la maxim, atunci când are capacitatea de a se elibera din toate tentaculele imaginare. Racii au noroc în zilele care se termină în 7, deoarece atunci investesc mai mult cu inima decât cu rațiunea, și asta îi beneficiază. Numărul 2 simbolizează afectivitatea și sensibilitatea zodiei.

LEU: 1, 4, 8 ȘI 9
Leul este liderul, regele junglei, și este favorizat de numărul 1 care este recunoscut ca numărul stăpânului, al celui care știe și controlează totul cu inteligență și perspicacitate. Leul este o zodie pragmatică (numărul 4), preocupată în permanență de bunăstarea financiară (fapt sugerat de numărul 8), dar în același timp aplecat spre justițiabilitate și morală (9).

FECIOARĂ: 3 ȘI 5
Numerele norocoase ale Fecioarei sunt 3 și 5. Cifra 3 simbolizează latura artistică a Fecioarei, aceasta fiind un veritabil mesager, o persoană care poate lucra oricând în industria divertismentului sau în presă. Numărul 5 sugerează inteligența și independența și uneori superficialitatea în relațiile cu cei din jur.

BALANȚĂ: 6
Numărul 6 înseamnă armonie și empatie, caracteristicile cele mai definitorii pentru Balanță. Balanțele își asumă uneori problemele prietenilor, fiind depășiți de acestea, dar nu o face niciodată cu regret sau din obligație, ci din inimă.

SCORPION: 8, 9, 2 ȘI 4
2 = loialitate și confidențialitate maximă; 4 = realism și capacitate organizatorică extraordinară; 8 = fler în afaceri și dorința de a evolua pe scară ierarhică și 9 înseamnă nevoia de dreptate socială.

SĂGETĂTOR: 3, 5 ȘI 7
Săgetătorii trăiesc clipa fără niciun fel de regrete (3), caută mereu compania unor persoane la fel ca ei (5) și filozofează foarte mult pe seama anumitor situații (7).

CAPRICORN: 2 ȘI 8
Capricornul are o fire introvertită (aspect sugerat de numărul 2, asociat cu emoționalitatea) dar bine ancorată la realitățile financiare, pentru că știe să facă bani cât ai zice pește (8).

VĂRSĂTOR: 2 ȘI 7
Vărsătorul este mai degrabă pesimist și nesigur pe el (acest lucru este simbolizat prin numărul 2), cu toate că are o capacitate uriașă de a analiza viața prin intermediul inteligenței emoționale.

PEȘTI: 2 ȘI 6
Peștii tânjesc după o relație perfectă, adoră viața de cuplu și iubirea fără condiționări (numărul 2). Numărul 6 simbolizează pentru Pești cifra succesului în relațiile cu prietenii și cu partenerii de afaceri.

loading...
test
1
Test