Euro GSM este unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecomunicațiilor din România și oferă reduceri uriașe pentru toți clienții care vor să achiziționeze telefoane mobile, tablete, gadgeturi și alte accesori tehnologice moderne.

Perioada de reduceri la EURO GSM de Black Friday este valabilă între 21-23 noiembrie, unele prețuri la gadgeturi și accesori tehnologice fiind reduse cu până la 75%! „Oferta pentru campania de Black Friday de anul acesta va include 4 categorii de produse – telefoane mobile, tablete, accesorii și gadget-uri, iar reducerile vor fi cuprinse între 10% și 75%. Vom avea disponibile sute de modele de produse, o mare parte dintre acestea fiind accesorii pentru smartphone-uri și tablete”, susține Zoltan Halmai, directorul comercial al EURO GSM.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA TOATE OFERTELE ȘI A ACHIZIȚIONA ACUM PRODUSUL DORIT!

Reducerile sunt valabile pentru telefoane și tablete de la următoarele mărci:
– Samsung
– Apple
– Sony
– Nokia
– HTC
– Allview
– Karbonn

Cele mai mari reduceri se vor face în perioada 21-23 noiembrie pentru smartphone-uri (telefoane inteligente) și gadgeturi, fiind cele mai cerute de clienți.„În ceea ce privește vânzările, estimăm o dublare față de campania de anul trecut. Referitor la tipologia de clienți, pentru ediția de anul acesta așteptăm, pe partea online, un procent de 70% barbați cu vârsta de până în 35 de ani, iar în magazinele din rețea, media de vârstă va crește până la 50 de ani”, mai spune Halmai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.